Přejít na obsah

PRAVIDLA


Bert

Doporučené příspěvky

Podmínky registrace a pravidla fóra Chronomag

Všechny příspěvky na těchto stránkách vyjadřují pohledy a názory autora příspěvku a ne administrátorů, moderátorů (mimo příspěvky od těchto lidí) a proto za ně nemohou být zodpovědní.

Souhlasíte s tím, že jednotlivé kluby spravují majitelé klubů, vedoucí a jejich zástupci, kteří mají právo  odstranit, upravit, přesunout nebo ukončit jakýkoliv příspěvek nebo vyhostit uživatele z klubu.

Souhlasíte s tím, že nebudete posílat žádné hanlivé, neslušné, vulgární, nenávistné, zastrašující nebo jiné materiály, které mohou porušovat zákony. Posílání takových materiálů vám může přivodit okamžité a permanentní vyhoštění. IP adresa všech příspěvků je zaznamenávána pro případ potřeby vynucení těchto podmínek.

Souhlasíte, že administrátor a moderátoři těchto stránek mají právo odstranit, upravit, přesunout nebo ukončit jakýkoliv příspěvek kdykoliv zjistí že odporuje těmto podmínkám. Jako uživatel souhlasíte, že jakékoliv informace které vložíte budou uloženy v databázi. Dokud nebudou tyto informace prozrazeny třetí straně bez vašeho svolení nemohou být administrátor a moderátoři činěni zodpovědnými za jakékoliv hackerské pokusy které mohou vést k tomu, že data budou kompromitována.

Stránky používají cookies k ukládání informací na vašem počítači. Tato cookies neobsahují žádné informace, které jste vložil, slouží jen ke zvýšení vašeho pohodlí při prohlížení.

Pozor na velikost písmen v přihlašovacím jméně. Systém rozlišuje velikost písmen u přihlašovacího jména i hesla. Pokud jste se registrovali jako Pavel, nemůžete se přihlašovat jako "pavel" - je to někdo jiný. Tak bacha na to!

Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující. V případě, že pravidla nepamatují na spáchaný prohřešek, je rozhodnutí na moderátorovi. Moderátor se řídí obecným prospěchem fóra.

Toto fórum je primárně určeno k diskuzi o hodinkách. Příspěvky, které se netýkají některé z vymezených kategorií vkládejte, prosím, do kategorie "Ostatní diskuze&Zábava". Příspěvky obsahující vulgarity, nadávky a příspěvky tzv. "totálně mimo mísu", budou bez předchozího upozornění smazány, případně zeditovány administrátory fóra.

Do předmětu příspěvků uvádějte něco smysluplného, co jednoznačně napoví o jaký příspěvek se jedná a co je jeho obsahem. Předměty typu "pomozte někdo" nebo "viděli jste toto?" jsou vysloveně na vraždu ;)

Nováčci mohou zakládat nová (vlastní) vlákna až po dosažení pěti platných příspěvků.

Velikost vkládaných obrázků omezte na 1200 obrazových bodů na širší straně nebo menší. Obrázky větší jak 1000x750px budou náhledem a jejich větší velikost bude vidět až po rozkliknutí.

Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny. Fake je to, co zneužívá ochranné známky a patenty. Ostatní "inspirované" hodinky jsou na osobním pohledu - někdo snese více, někdo méně, každý má hranici nastavenou jinak a čtením tohoto fóra ještě většinou podléhá vývoji.

Reklama komerčního charakteru je zakázána! Příspěvky tohoto typu budou bez upozornění mazány. Odkazy na dobrou koupi hodinek a souvisejících věcí mohou zveřejňovat pouze soukromé osoby, tedy ne dealeři nebo firmy prodávající hodinky a hodinářské zboží!

Prodejci hodinek samozřejmě mohou hovořit o svém zboží, pokud je nějaká novinka, jsou na něj dotázáni, ale neměli by spamovat. Rozlišit mezi spamem a smysluplnou informací je na jejich zodpovědnosti a případně budou moderátorem upozorněni, že to přehánějí a napomenuti, čehož jsou povinni uposlechnout.

Pravidla přispívání v kategoriích "Prodám-Koupím-Vyměním"

Dealeři a prodejci NEMAJÍ povoleno zveřejňovat příspěvky ani zde!

Soukromé osoby mohou zveřejňovat prodejní příspěvky pouze v případě, že přispívají i do ostatních diskuzí. Prodejni fórum je otevřeno pouze lidem s minimální dobou registrace 1/2 roku a minimálním počtem 50 příspěvků. Pokud chcete jen prodávat a né diskutovat, jděte to raději zkusit v nějaké komerční aukci nebo bazaru.

Členové s méně než 50 příspěvky mohou zakládat vlákna a přispívat jen v sekci koupím.

U prodejních příspěvků je POVINNÉ uvádět cenu! Příspěvky typu "cena dohodou" a bez uvedené částky budou mazány. Vždy uveďte alespoň přibližnou sumu, za kterou chcete prodat a k ní např. dodatek "dohoda možná". Fórum neumožňuje aukce, takže uvádějte realistické ceny! Prodeje s úmyslně podhodnocenou nebo nadhodnocenou cenou, za účelem dražby budou bez předchozího upozornění mazány! Fórum neumožňuje aukce ani aukcím podobné prodeje.

Do předmětu prodejních příspěvku uvádějte značku/model hodinek a v případě, že dojde k úspěšnému prodeji, vlákno zamkněte. Tak bude na první pohled jasné, že jsou hodinky už prodané a vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným hodinkám a zájemcům o koupi ušetříte čtení a psaní.

Je ZAKÁZÁNO pokoušet se prodávat či propagovat falzifikáty (taktéž repliky a jinak "honosně" nazvaný šmejd)! Viník bude bez upozornění smazán.

Pokud chcete na tomto fóru prodávat/nakupovat/měnit s úmyslem podvádět, nebo někoho napálit, běžte raději někam...však víte kam! ;)

Důležité upozornění:

Vstupujete do otevřeného virtuálního prostoru Chronomag. (Vše, co zde uveřejníte, se stává součástí tohoto serveru a je nevratné. Tím je myšleno to, že v případě vašeho ukončení členství zde ? a to jak z vaší vůle nebo z jiných důvodů, tak všechny vaše příspěvky zde zůstanou zachovány, pokud moderátor nebo administrátor tohoto fóra nerozhodne jinak).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...