Přejít na obsah

Christopher Ward limitka průzkum zájmu


Doporučené příspěvky

Zajímavé vlákno i nápad. Sleduji. Taková kacířská otázka - vleze se nějaký Wardí in-house to 40mm pouzdra?

Do první vlny se v rámci průzkumu zájmu přidám.

Kdybych si mohl vymýšlet tak pokud by to bylo takto, určitě bych to toho šel:

- 40mm pouzdro max
- In-house strojek
- Hudební tématika (ideálně s kulatým výročím v roce 2021 - vzpomínaný Mercury by byl top) taky mam Mayovku Seiko 🙂
- Klidně nějakou méně obvyklou barvu...jaké jiné hodinky, když ne potápky snesou oranžovou, tyrkysovou, žlutou, atd.? Navíc ve spojení Freddie Mercury? Podle mě se to přímo nabízí.
- Ciferník bych nechal bez odkazů na chronomag (možná i bez Ch. Ward) - ať to jsou na první pohled unikátní hodinky. Může být případně pořešeno na dýnku. Proc? Chronomag mám rád, ale když se to plácne na cifr, bude to vypadat jako další z mnoha mikrobrandů nebo reklamní hodinky, ačkoliv CHM žádny hodinkový brand není. Cifr bych nechal čistý - jen s odkazem na téma limitky. Mimo naší komunitu to nikomu nic neřekne a hodinky se tak vlastně diskvalifikujou ze širšího zájmu. Klidně bych to pojal jako Czech watch enthusiast comunity - jen výstižnejí a kratší.

Většina místních limitek tady koluje mezi členy...pokud by se to udělalo víc univerzálně, ty hodinky by mohly mít úspěch i mimo chronomag, což by byl pro majitele v třeba v případě prodeje určitě vítaný benefit.

Jestli mi rozumíte :-).

Ni nic...možná jsem úplně mimo :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Asi bych to zkusil dát dokupy a dát nějaké preference - lze tu udělat nějakou anketu?

1. pouzdro - 3-4 varianty

2. barvu - žlutá, ta žíhaná co mají nebo nějaké zelené..teoreticky cifr udělat bronzový s patinou z moře například..nevím..

3. limitka - máte nějaký nápad? Za mě hudební limitka nemá smysl, literární taky moc ne, odkaz na nějaký příběh...furt někdo dělá něco s příběhem...ve finále můžeme nechat laserem vypálit do mosazi technický náčrt od Nikoly Tesly nebo nějakého jiného vynálezce..případně Breguetovský motiv jeho patentů

Ve finále udělat nějakou limitu ve smyslu Ice verze nějakých Wardů - bílo cifr se strukturou ledu - krystalků nebo tak něco..ve finále kdyby v té struktuře bylo zamíchané lumi, mohlo by to vypadat zajímavě..ale nevím možnosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potichu to tady sleduji, nechal jsem si utéct Nu Pagadi projekt a mrzelo mě to. ChW jsou mně extrémně sympatické, ale zatím je ten projekt natolik rozkročený, že váhám. Každopádně si delší dobu pohrávám v hlavě s tématem Karla Zemana - letos je 111 let od narození, 60 let od natočení Barona Prášila, 55 let od Ukradené vzducholodi... ale čert vem data, jeho fantazie a přesah do světového formátu si o něco říká...i když možná spíš o něco ve stylu L.E. Nautilus...no budu zase pozorovat kam se to posune a případně se zapojím...držím palce.... 

Kouzelnický baron Prášil Karel Zeman | Týden.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavý nápad, ale docela kontroverzní 🙂

Nevím, jestli by tady někdo chtěl nosit hodinky s motivem EU.

Pokud by to ty hvězdy neškrtalo při chodu, tak mě osobně by bylo nevolno pokaždé, kdybych se na ně podíval...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, JR_2010 napsal:

Britské hodinky, Brexit jako zásadní událost a milník GB, GMT verze, modrý ciferník, vlajka EU má 12 hvězd (indexy), pepsi luneta 24h v britských barvách, někam zakomponovat rok 2021...

 

 

 

A GMT ručička v podobe ruky so vztýčeným prostredníčkom... 😃

Nápad zaujímavý, ale aktuálnu politiku by som do limitky neťahal, a Brexit je politická udalosť, navyše dosť polarizujúca.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Nějak to tu usnulo, tak to zkusím trochu oživit. Se zpožděním přináším další info od Beckie:

  1. Zkoušel jsem, zda by šla objednávka v různých velikostech (např. 20 kusů ve 40mm, 10 kusů v 38mm), ale minimální objednávka pro bespoke je opravdu 30 kusů v jedné velikosti.
  2. Co mě mile překvapilo je, že v rámci bespoke lze opravdu dát na dýnko cokoliv, na co máme právo použít (viz dříve řešený John Lennon), ale hlavně pokud to nebude nějak extra komplexní, tak bude 3D (jako mají např. trojzubec Tridenty či níže logo Blue Marine foundation - kde je vyznačeno i možnost textu).
    obrazek.png.cca77484bf2375c30df1a93da1d868ef.png
  3. Co mě naopak radost neudělalo je, že pro splnění mého snu v podobě Ombré modrého dialu s ocelovými indexy (jak se podařilo ztvárnit Bakerovi - viz obrázek níže) by nyní bylo nutné nové várky = 300 dialů, protože momentálně jej mají jen s bronzovými prvky. :(
    obrazek.png.73c2945cab7387b29b28f270cbde4fec.png
  4. Ptal jsem se na lumi, zda lze kombinovat, případně si vybrat dle potřeby a nyní používají pouze a jen Super-LumiNova ® Grade X1 GL C1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se obávám, že při těch 30 ks jde prostě jen poskládat hodinky z toho co maj a max si můžeš něco vygravírovat na dýnko. Což je při hustotě jejich výprodejů dost o ničen a podle mě cokoli vymyslíme bude o těch 300 ks do výroby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...