Přejít na obsah

Vzdálenost a doba dojezdu do práce.


Nick06

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Při mé profesi je HO nemožný teď je to pohoda ale když jsem začínal tak denně Praha - Příbram na Jawě 350 v létě zimě autobus nemám rád 😏

A ne po 4proudovce ale po starých Andelskych schodech 

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V první práci když jsem bydlel v Praze asi 5km, potom jsem se přestěhoval do Hradce a jezdil těch cca 100km vlakem_metrem-tramvají 2+2 hodiny asi 4 roky. Pak z Hradce do Pardubic 2 roky 0.5+0.5h a teď v rodinné firmě 15 schodů do  přízemí a je to super 🙂

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Používám MHD, ke dveřím kanclu to 22 minut. To vidím jako optimum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Několik let jsem jezdil autem, i když služebním, denně 115 km, jednu cestu. Byla to pakárna a pak jsem si řekl, že peníze nejsou všechno. Teď 15 - 90min podle ucpanosti Prahy autem nebo 30 min MHD ke dveřím kanclu. HO teď nepočítám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 let jsem jezdil denně do Prahy 110 km tam a 110 km zpátky firemním autem. Potom 3 roky 3x týdně soukromým autem, naštěstí do firemní garáže. Řízení mě baví, odposlouchal jsem tam celé Toulky českou minulostí (1218 dílů a pak spoustu knížek). Jezdím dost brzo a po D4, takže dveře-dveře zabere 1:05 - 1:10, což není o tolik víc, než mají někteří z druhého konce Prahy MHDčkem.

Teď máme 9 měsíců vstup do office zakázaný a počítám, že to tak vydrží nejmíň do března. Už před covidem se našli borci, kteří se v office ukázali 1x za měsíc, a nikomu to nevadilo, po návratu jich asi přibude. Plánuju, že budu jezdit že 2x týdně, přece jen pořád doma je na bednu, alespoň pro mě.

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Povolani - nemocniční doktor. Časy dveře bytu-lékařák, je v tom 2-3 minuty z parkoviště v nemocnici, kde mám hlavní pracovní poměr. Auto - 7min. Motorka 5 min. Kolo 12-14min. Pěšky 22min. MHD netuším, nepoužívám.

Vedlejšáky - max. 200km (2.5h) jedna cesta, ale to je zaplacený v tom, kolik si tam vydělám. Jinak 50-110km jedna cesta, 90% dálnice, časy do 1h.

Když jsem byl v Reichu, tak tam se nad 50km po Autobahnu nikdo nepozastavoval. Nejdál jsem dojížděl do práce do UK, 2.5h letadlem a tam autem z půjčovny další hodinu do špitálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do prace to mam cca 35km, kousek od domu najezd na dalnici, kousek od firmy sjezd, takze pri normalnim provozu 20-25min. Jelikoz jsem jediny support a skolitel CAD sw pro CR, SR, castecne HU, tak sluzebky po republice i zahranici jednou za cas a pak parkrat za sefy do Rakouska.

Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomhle určitě hraje víc aspektů, u úplně první práce, jsem jezdil MHD do centra města, mohl jsem ještě na kole a auto nepřipadalo v úvahu, protože bych neměl kde zaparkovat a elektrokoloběžky ještě nebyly 😀 nicméně platový ohodnocení a další aspekty bylo takový, že mě trápily i peníze za lítačku na MHD.

Pak jsem měl štěstí, že jsem sehnal práci asi 1 km od baráku a chodil pěšky, tedy asi 5 min. Jo je to super má to svý výhody, ale.....vše se časem mění, stěhování, rodina i práce. Takže jsem pak dojížděl do stejné práce asi 15 km a díky tomu, že to bylo na kraji města, tak jsem furt jel do práce na pohodu autem cca 15 min.

Dnes to mám do práce taky kolem 15 km, ale přes celý centrum 😬 a už se mi stalo, že jsem ve špičce jel i hodinu domů, když jedu mimo asi 20 min....Nicméně je to vykompenzovaný super prací, která mě baví. Stejně ale furt přemýšlím jak to vyřešit líp, z vedlejší obce, která je 2 km jede přímej vlak 10 min do centra na nádraží a pak bych stejně musel přes půl města...už jsem vymýšlel různý trasy a variace, kombinace (kolo, vlak, mhd)...

Kdybych bydlel někde v centru Prahy tak elektrokoloběžka je jasná volba 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Já jsem jezdil necelych 12 let přesně 23 km tam a 23 km zpět cca 25 - 30 min nejdrive soukromym pak sluzebnim autem nikdy jsem si na to nestezoval. Posledni myslim 2 a neco roku to mam v miste bydliste cca 3 nebo 4 km ani nevim. Uz pouze sluzebnim. A vzpominam jaky jsem mel klid kdyz jsem dojizdel :D

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...