Přejít na obsah

Vzdálenost a doba dojezdu do práce.


Nick06

Doporučené příspěvky

1. job - 35km/25 minut vlastním autem. Jezdil jsem to 2 roky. To šlo, ale naprd placené. Vedení drzé, ale když s nima člověk jednal podobně, tak to šlo. A hlavně - v tomhle zaměstnání jsem zažil nejvíce srandy. 

2. job - 90km/50 minut vlastním autem. Jezdil jsem to 5 let. Dobře placené, ale naprd šéf (buďto byl úplně blbej, nebo kradl, takže když jsem šel proti tomu, tak jsem byl odejit). A taky bylo naprd projezdit 10-12kkč měsíčně.

3. job - 17km/20m autem s řidičem (svážel nás jeden kolega služebním autem). Asi 4 roky. Nic moc placené, ale pohoda, žádný stres. Ve 15:20 doma. To byla pecka. Takového času ještě odpoledne. 

4. job - 25km/25 minut vlastním autem. Zatím 4. rokem. Ze začátku na pozici, kde vládla pohoda, peníze o chlup lepší jak v předchozím, ale pak jsem byl nucen převzít roli vedoucího a tam je to sice hodně dobře placené (na to, že jsem "IT lopata" jen s průmkou a mimo obor), ale dost zápřah. Ale taky výhled na spoustu zajímavé práce, změn ... což já jakožto IT docela rád. I když občas bych si přál nějaké takové to ustabilizování stavu, aby byl čas se nadechnout, popřemýšlet, některé věci udělat lépe. A pořád se mi nepodařilo prosadit si nějaký lepší časový plán tak, abych alespoň některé dny byl kolem 15h z práce pryč. Bohužel hodně komunikujeme s US, takže ten časový posun mi moc nenahrává. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Myslím si , že já mám opačný trend, než většina. Čím jsem starší tím cestuji déle. 

Asi dva roky jsem to měl do práce 2 minuty pěšky. V podstatě stačilo v bačkorách přejít náměstí. Na to jsem dost hřešil, když jsem to noc předtím přehnal s flámováním. Pak jsem se přestěhoval a měl jsem to 15 minut pěšky. 

Po změně práce jsem si užíval ranní čtvrthodinku na kole. To bylo príma. 

Na podzim jsem se přestěhoval do jiného města a do kanceláře to mám 45 minut v autě (služebák) ale naštěstí mám převážně cesty po ČR, takže většinou už beru dopravu jako součást práce. A i když jedu jen na pracoviště a zpět, snažím se to užívat a vypracoval jsem si závislost na audioknihách.

Ale toho času na koníčky je fakt méně, uvidím, jak rychle mě to bude takhle bavit... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aktuálne door to door cca 45 minut mhd v Prahe (dva prestupy), autom by to bolo velmi podobné. Predtým 15 min a pomerne dosť som sa tej zmeny obával...nakoniec na pohodu, keby je to priamy spoj ešte by som kludne nejakú minutu naviac zvládol. 

A teda so slzou v oku spomínam na Brno, kde som bol do 10 minut peši v práci (so zastávkou v pekárni).. mal som to najbližšie a paradoxne som ani nechodil posledný 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to mám, jak už jsem psal výše, ~55 minut jedna cesta. Každopádně ode dneška jsem musel zařadit ještě mezicestu škola-školka 🙂 Dalších 30 minut plus, naštěstí jen ráno. Od zítřka zkusím optimalizovat první část na koloběžce 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v minulém zaměstnání jsem jezdil ráno 1,5 h a odpoledne 2, odpolední kolony neobjedeš. Vydržel jsem to vždy tak čtyři měsíce, pak další sva měsíce rozdejchávat a celé znova. Nikdy víc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to mám jednoduše komplikované, buď max. 10 metrů chodbou do pracovny ke kompu, nebo min. 10 hodin autem na loď do některé z marín, povětšinou na Jadranu. Takže v součtu/průměru to mám tak šul nul jako normální dojíždění někam do kolbenky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...