Přejít na obsah

Steeldive


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 216
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak to je dobrá zpráva, ale seřízení strojků se u jednotlivých značek dost liší. Zatím se mi zdá, že San Martin je na tom značně lépe než můj Steeldive. Mé hodinky mají odchylku trochu větší, než je mi milé, ale je pravidelná, takže lehce seřiditelná. Značí to, že stroj bude dobrej, jenom se mu nikdo před montáží nevěnoval a sekaj to, jak Baťa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak, osazení, seřízení a finalizace je věcí výrobce hodinek, strojky jsou jen komponenty v základním nastavení, což sice znamená, že by měly být v uváděné toleranci -20s/+40s za den, ale určitě to jde i lépe.

Já bych chtěl vyzkoušet ten čínský PT5000, četl jsem, že si na něm dávají celkem záležet a Geckota jím dokonce nahrazuje Etu/Sellitu. Jen se v těch levných hodinkách moc neobjevuje a dávat přes $300 + DPH se mi už moc nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Xenomorfus: díky 😄 

Mám rád macro fotky a mám rád lumi fotky. No a dnes jsem se pokusil jít na samotnou hranici svého vybavení s těmito parametry, nuže tuňák pod drobnohledem.

Ručka má opravdu hrubý brus a pěkně udělanou výplň

fSEJF9p.jpg

Tentokrát obě packy

fnAdjdT.jpg

A maximální použitelná zvětšenina indexu. Lumi část má poměrně malý průměr a k pravidelnosti má daleko. Želvy jsou na tom o něco lépe, ale ne zas o tolik

avZZt0v.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@lub V pilotkách se zase tak moc nevyznám, ale vím, že jsou i s ,,obečejnou" hodinovkou a ty se mi líbí mnohem víc. Praktičnost datumu naprosto chápu, taky to mám moc rád, ale u pilotek ani náhodou. Tam mi to prostě nepasuje.

Upraveno uživatelem papun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně ta useklá hodinovka vadí i na předloze 🙂 Nejvíc mě ale štve ta svítivá žlutá na indexech. Chápu, že Číňanům je tahle barva blízká, za mě je to "hnus fialovej", mělo to bejt do bronzova... :default_laugh: Na datum bez brejlí nevidím, tak neřeším.

Upraveno uživatelem Tos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Dorazily mi včera Steeldive 1970, Willardky. Na ruce za první den chodu daly +1.1 sec/day, celkově jsem z nich hodně poprděnej, s jedním ALE.

Čínské dítě, co mi je skládalo, tak hlady asi šilhalo a vypadá to, že špatně usadilo crystal gasket při zalisování - trochu na jedné straně čouhá ven. Čeká mě tedy vyloupnout sklíčko ven, dát nový crystal gasket a pak to snad bude stoprocentní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...