Přejít na obsah

Seiko Monster jako první automaty?


Jochne

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

Rád bych si koupil první automaty a jelikož nevím zda mi sednou jak automaty tak hodinky, volil bych Seiko Monster třetí nebo druhé generace z druhé ruky, které nebude problém, v případě nespokojenosti, prodat zde na fóru.

Případné alternativě se nebráním, ale rád bych Seiko automat 4R a vyšší, potápky velikosti 42mm+?? Nechci kyklopa. Kolem zápěstí mám 18.5cm a mám docela široké předloktí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Jsou to super hodinky s charakterem a dobře se nosej - navzdory názvu a celkovému dojmu robustnosti jsou velikostně akorát. Prodáš je snadno, ale i pořizovací cena je ze stejného důvodu vyšší (ale poměr cena/koule, či jak to nazvat 🙂 , je OK).

Mám ruku taky 18-18,5 cm a řekněme muskulární figuru a vypadá to takhle:

 

monstra.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samo ten safír bych rád, ale jak píše Pivas, stačí Hardlex a po poškození nechat vyměnit. Jen se obávám, že ty Mostra budou za zbytečně vysokou cenu kvůli oblíbenosti a nedosutpnosti 😑. Ty nový se mi osobně moc nelíbí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pivas to píše, jakoby se jednalo o nákup housek na krámu. Ale ve skutečnosti dáš 10 táců za hodinky a další 2 za výměnu skla na safír s tlakovkou na 200 metrů (což mimochodem taky ne každá firma nabízí těch 200m). Za ty prachy už jsou tritiovky DB z EU distribuce se safírem, keramickou lunetou a taky strojkem od Seiko: https://www.deepblueshop.eu/tritdiver

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako startovní potápky se safírem a strojkem Seiko se dají i tyto, po zadání kódu NEWYEAR jde navíc 15% dolů, hlavně nezapomenout vybrat dopravu Registered Airmail (kde by to mohlo proijít bez celních loupežníků) a ne DHL (tam to neprojde ani omylem a navíc si DHL bere ještě 550 Kč za vyřízení celních formalit): https://www.creationwatches.com/products/ratio-watches-431/index-1-3a.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Jochne uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...