spiderer Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 (upraveno) Tak uz je chvili mam, takze se podelim o par dojmu TECHNICKE PARAMETRY: Kalibr: Automat Breitling 17 (modifikovana ETA 2824-2) - ODKAZ Rezerva natahu: Min 42 hodin WR: 2000m/6600ft Sklo: Safirove mirne vypoukle sklicku, podle parametru na webu tloustky 5 mm! Prumer pouzdra bez korunky: 44 mm Vyska: 16,10 mm Vaha: Udavana vyrobcem 122,5 gramu, mam je na oceli - vaha nemerena Roztec nozek na tah/remen: 22 mm Dostupne barevne varianty: Cerna, modra, bila (kremova) OBSAH BALENI: - Cernozluta papirova krabice - Bakelitovy cerny leskly box s plastickym logem Breitling vystlany kuzi/kozenkou (?) - Cerne kozene (?) cestovni pouzdro s logem B - Potvrzeni o COSC certifikaci - Manual CZ + manual multilanguage - CZ zarucni list (preklad) + International Warranty booklet - Zluta krabicka (jako od hracich karet) ve ktere jsou vyse uvedene papiry OSOBNI ZKUSENOSTI: Dnes jsem uzavrel mereni presnosti za 9 dni, vice me to merit nebavi a neni to pro me podstatny - za 9 dni byla odchylka +18 sec, tzn prumer na den je +2 sec coz je pro me naprosto dostacujici a prijatelna hodnota. Zpracovani je velmi solidni, coz asi nikdo ani neceka jinak, pouzdro je v kombinaci matne (brousene nebo ja nevim jake) z vrchni strany a boky + zadni cast je lestena. Velikost je solidnich 44mm bez korunky a chvili mi trvalo zvyknout si na vysku lehce pres 16 mm, ale slo to celkem rychle, cca 1 den. Luneta je otacna na jednu stranu (do protismeru hodinovych rucicek) a ma 120 poloh. Luneta ma zvrchu take matne zpracovani a z boku je lestena, stejne tak indexy/jezdce na 3, 6, 9 a 12 jsou lestene. Index na lunete na pozici 12 ma luminiscencni bod zakryty safirovym sklickem. Hodinky celou noc pekne sviti, po nasviceni "sajnujou jako blazen" Cifernik je lehce pohadkovy, jak uz tomu u vetsiny Big B modelu byva obsahuje celkem dost textu, ktery vsak nepusobi nijak nepatricne a nerusi. Po cele plose ma jemne kruhove drazky, ktere vypadaji velmi dobre, ma plasticke kruhove indexy vyplnene luminiscencni barvou (jakeho typu nevim) a indexy na 6, 9 a 12 jsou plasticka stribrna cisla. Datum je obligatne na pozici 3 a je vyvedene cernym fontem na bilem pozadi. CENA V CR: 55.500,- Kc, po 25% sleve z Marianne za hubicku, tzn 41.700,- Kc i se spropitnym na kavu pro slecnu, ktera je prodavala. S pristupem v prodejne Details na Vaclavskem namesti jsem byl vzdy spokojen, i pri nenakupnich navstevach, obsluha byla vzdy mila a ochotna. Pri rezervaci mi slecna rovnou nabidla moznost zkraceni tahu, jelikoz o vikendu "zkracovac" neni v praci. Takze zaverem mohu rici, ze jsem velmi spokojen PAR FOTEK PRO INSPIRACI: Vice jich najdete ve fotogalerii - odkaz zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14350 Dalsi fotky budou nasledovat az budu mit trochu casu nazbyt za denniho svetla Upraveno 1. října 2008 uživatelem spiderer
spiderer Odesláno 1. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Jeste pro pripadne zajemce, kteri by zvazovali nakup na ebay ci od nejakych neproverenych prodejcu srovnani originalnich Breitling SuperOcean Steelfish s replikami - tech rozdilu je velmi malo a nejsou prilis markantni, pote co jsem si tohle kdysi precetl mi bylo jasne, ze bych je asi z ebay ci podobneho zdroje nekoupil.. Cast 1 - zabyva se puvodnim modelem, proto neodkazuji Cast 2 Cast 3
Baker Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Odchylka 2 vteriny je super. Dik za recenzi.
spiderer Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Baker - sam jsem velmi spokojen, navic je to 2 vteriny do plusu, takze serizeni jednou za mesic mi bude plne dostacovat
mrazik Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Presnost muzu jen potvrdit. Mam je od Brezna a serizuji cca 2 x mesicne, kdy utecou o 10 az 15 vterin. Prumer mi take vychazi na 2 vteriny za den. Nosim je prakticky porad. Jen ta tloustka sklicka 5mm se mi nejak nezda. Je fakt, ze maji udajne snest velky tlak, ale i tak.
spiderer Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Tak za poslednich 10 dni maji +7s. 0,7s do plusu denne je fajn, budu je serizovat tak jednou za 2 mesice
mira1.1 Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Tak za poslednich 10 dni maji +7s. 0,7s do plusu denne je fajn, budu je serizovat tak jednou za 2 mesice Moc pekne hodinky. Patrily do uzsiho kruhu mych favoritu, nakonec jsem se ale rozhodl pro Seawolf. Ty maji tusim stejny kalibr, doufam ze budou taky tak presne. 7s za 10 dni, to je super.
Kalifx Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Tak za poslednich 10 dni maji +7s. 0,7s do plusu denne je fajn, budu je serizovat tak jednou za 2 mesice Tak mám taky tu "měřící" fázi těsně po nákupu hodinek. Mně zatím dělaj +4s denně. Ale ta odchylka se nasbírá vždycky jen v noci, když jsou položený na stole. Protože přes den (od pondělí) když je mám na ruce neudělaly v rozmezí od 8.00 do 20.00 h ani sekundu... Zajímavý.
spiderer Odesláno 17. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2008 Tak mám taky tu "měřící" fázi těsně po nákupu hodinek. Mně zatím dělaj +4s denně. Ale ta odchylka se nasbírá vždycky jen v noci, když jsou položený na stole. Protože přes den (od pondělí) když je mám na ruce neudělaly v rozmezí od 8.00 do 20.00 h ani sekundu... Zajímavý. Martine, muzes jeste zkusit odkladani na noc v ruznych polohach, treba najdes tu spravnou Ja je odkladam kazdou noc sklickem nahoru, tak jak to je na treti fotce a slapou jak slapou Pokud budou denne porad okolo te 1 vteriny, tak budu s chodem maximalne spokojenej
gas Odesláno 17. října 2008 Nahlásit Odesláno 17. října 2008 tyhle hodinky vypadají jednoznačně nejlépe na kaučuku, jsou tak sportovnější a mají šmrnc, lépe vynikne pozdro a jeho kombinace leštěných a matných ploch, původní kovový tah navíc není nic moc, dokonce mě přijde jako z jiných hodinek, v reálu jsou nádherné, hlavně černé
spiderer Odesláno 25. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Tak za poslednich 10 dni maji +7s. 0,7s do plusu denne je fajn, budu je serizovat tak jednou za 2 mesice Tak je to celej mesic od zmeny casu a rozdil je dohromady +4s = budu je serizovat jak kvarcky 2x do roka Takze co se tyce presnosti, mimochodem i vseho ostatniho, jsem spokojenej! Jen kdyby se na ne tak nechytaly ruzny sramy..
gas Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Jen kdyby se na ne tak nechytaly ruzny sramy.. za ty může páníček, já jsem pořád bez ztráty kytičky
spiderer Odesláno 25. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 za ty může páníček, já jsem pořád bez ztráty kytičky No jo no, kdyz panicek je hovado Kdyby mi k nim dali tu plastovou ochranu lunety tak bych ji snad nosil
Kalifx Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 No jo no, kdyz panicek je hovado Kdyby mi k nim dali tu plastovou ochranu lunety tak bych ji snad nosil Jestli chceš, tak já ten ochrannej plasťák dostal. Ale asi bych s ním taky nechodil. Jinak já nad přesností Breitlingu nijak nejásám. Momentálně +5 s denně. Což mně nevadí a vzhledem k použité 2824 to i odpovídá... ale i tak... nic moc
gas Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Jinak já nad přesností Breitlingu nijak nejásám. Momentálně +5 s denně. Což mně nevadí a vzhledem k použité 2824 to i odpovídá... ale i tak... nic moc tak lze to nechat seřídit, ale do 5s je pohoda, do toho bych nevrtal, drží se COSC, já je nosím nepravidelně a jsem na cca +3-4s, pravda mám je krátce a střídám čtvery hodinky, na ruce 0 a za noc v kazetě +3s, to jsou drobnosti, hlavně, že se nám líbí
spiderer Odesláno 25. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Myslim, ze do tech 5s/den je to v pohode, ja jsem spis prekvapenej, ze prachobycejna 2824 dokaze i slapat takhle - asi jsme spolu (ja a becka) ve vzajemny symbioze
Kalifx Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 tak lze to nechat seřídit, ale do 5s je pohoda, do toho bych nevrtal, drží se COSC, já je nosím nepravidelně a jsem na cca +3-4s, pravda mám je krátce a střídám čtvery hodinky, na ruce 0 a za noc v kazetě +3s, to jsou drobnosti, hlavně, že se nám líbí Myslim, ze do tech 5s/den je to v pohode, ja jsem spis prekvapenej, ze prachobycejna 2824 dokaze i slapat takhle - asi jsme spolu (ja a becka) ve vzajemny symbioze Jasně, taky píšu, že mě to nijak zvlášť netrápí. Steelfishe jsem si kupoval hlavně "očima" a navíc 5 s denně je prkotina. Až (pokud) to bude nějak znatelně víc, tak je nechám seřídit...
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 spiderer: tak to jsi první chlap, o kterém vím, že vyrazil do plného města ve dnech Marianne, ta sleva je na druhou stranu super. Hodinky jsou to parádní, na srazu se mi líbily.
mrazik Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Zajimavost. Serizuji ted tak 2 x do mesice a vzdy mi jdou cca 10sec zpet. Kdyz byly nove tak se hodinky predchazely ted se zpozduji. Mam je na ruce stale. I v noci.
stapal Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 ta cena je fakt super, dá se i dnes něco od Breitlingu v té ceně pořídit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se