Přejít na obsah

Rolex OP 41 mm- černé nebo zelené


Doporučené příspěvky

Ahoj. Budu objednávat u Bechyněho Rolex oyster perpetual 41 mm. Jsou to mé první a budou asi i jediné Rolex. Celou dobu jsem měl jasno v barvě ciferníku a to že černé. Univerzální a klasický vzhled - prostě největší klasika a taky že jsou hodně podobné explorerům o kterých jsem dříve uvažoval ( už ne- hlavně z důvodu ceny a dostupnosti atd). Najednou čím víc čumím na youtube tím víc koukám po zeleném ciferníku. Líbí se mi jeho originalita a barva patřící Rolexu, nebudou tak fádní ale trochu více na sebe budou upozorňovat ( což je mi víceméně jedno). Kdyby se náhodou stalo že je budu muset někdy prodat lépe se asi prodají černé. Tak nevím - budou jediné a na mé poměry to je hooodně peněz tak se bojím, aby se zelená neomrzela. Co myslíte. Černé nebo zelené .

 

 

8A5543EA-0759-4B7B-830B-6F08BE4D18E9.png

12F742B2-955E-4A3D-88B6-A3CCA40C784A.png

Upraveno uživatelem Serza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim. Videls je nazivo? Jsem obecne priznivce barev, ale pokud to maj bejt jediny definitivky, asi bych sel srabacky do cerny. Teda, nejlepsi jsou ty champagne:)
 Jinak ja si dnes zkousel ty cerveny a musim rict ze jsou moc dobry, bal jsem se ze budou vypadat moc velky, ale sedej primove, mnohem lip nez DJ41.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodnout si to musíš sám, Rolex loni vytáhl celou paletu pastelových barviček na ciferníky. Černá je pro mě až příliš klasická, trochu usedlá a vzhledem k tomu, že hodinek s černými ciferníky mám už dost, volil bych toto luxusní šampaňské.

Oyster Perpetual - The essence of the Oyster

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rozhodnúť sa musíš sám čo sa ti páči, ale za mňa jednoznačne ten silver-gold variant tie vydržia najdlhšie človeku tie farebne varianty sú dobre možno ako tretie, štvrté hodinky nie ako jedine to ťa omrzí :) a keď už farbičky tak potom Tifany blue tej zelenej neverím ale najrozumnejšia je Silver-gold verzia za mňa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby tohle Rolex vystřelil na Apríla, asi bych se zasmál, ale o tomhle nevím co si mám myslet, ať už ta zelená nebo červená, to je hrůza. A to mám zelenou, jak píše Patrik výše tady rád, nicméně v jiném podání - například Captain Cook od Rado nebo Seiko Sumo 004, ale tato zelená je slušně řečeno kontroverzní asi, jako dámský Navitimer od B. Takže pokud OP, tak spíš černou nebo světlou variantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě taková maličkost.Nebylo by rozumější,když si,si nejsi jist,pořídit si hodinky se zeleným ciferníkem.Koupit si něco levného,např. od Orientu,Seiko,apod.,ponosit nějakou dobu a uvidíš jestli je daná barva to pravé ořechové.To je malá ztráta než ztratit při případném prodeji OP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me musi dycky omrzet. Protoze to je udel veci, ktere nejsou klasicke. A zaroven je to velka vyhoda klasickych veci. U hodinek cerna a bila, jednoduche ciferniky bez zbytecnych ozdubek - mozna na prvni dobrou nenadchnout, ale budete je mit radi porad, protoze se neonudi.

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkousel jsem ty cerny a jsou fakt super. Tu zelenou jste mi rozmluvili Perfektně  hned za což děkuji. Zase jste me nahlodali s tou silver gold. Ještě na to mrknu ale přijde mi trochu pro starý - přijdu si jeste celkem mladý 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky je ta silver gold hůř čitelná - na černých mi prijde že je čas lépe. Idět pri letmém pohledu. - ale začíná se mi celkem líbit- hmm je to dilema. 
a nevíte nahodou jak dlouho se na ně čeká- u Bechyneho mi řekli že max měsíce takze jsem si odvodil že tak dva až tři- snad se nemýlím

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem si jistý, jestli je to echt gold nebo jen pozlacené.

Asi máš pravdu s tím trochu usedlejším vzhledem u stříbrné varianty, zvlášť v kombinaci s indexy a ručičkama ze žlutého zlata. K riflím by to nebylo úplně adekvátní.

Každopádně jinou variantu než černou, stříbrnou, případně tmavě modrou bych vůbec nezvažoval.

Introducing: The New Rolex Release You Probably Missed - HODINKEE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...