Přejít na obsah

Zajímala by mne cena


Doporučené příspěvky

Se poseru, prej toxicita :D hlavně že se registruješ na fórum jen za účelem zisku, ale sám nejsi schopen podat ani nejzákladnější informace. To je jako sem dát fotku zděděné Felicie a ptát se na cenu bez žádného popisu...

Jsou plně funkční včetně sensoru? Je k ni origo balení? Znáš stáří?  Mají plný počet článků? Jsou vůbec origo, když je nápis na dýnku vyražen křivě?

Tady jsou na prodej za 2307 USD, ale o ceně tvých to neříká vůbec nic Seiko 7K52-6A19 Scuba Diver 1th 200m Auto Depth /dt.Uhr,B & P for $2,307 for sale from a Trusted Seller on Chrono24

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V servise byly tři roky zpátky ve firmě Koscom. Články jsou kompletní a plně funkční. Originální balení nemám, jelikož jsem je dostal darem od člověka, který je kupoval již hodně dávno ( mezi roky 90-98) a balení se nedochovalo.

Co se týče mé registrace, jelikož je to asi zajímavé téma, bylo to v době, kdy jsem se začal zajímat o kvalitní hodinky. Na fóru jsem si našel informace, které jsem hledal a neměl jsem potřebu či znalosti, abych doplňoval témata mými informacemi, ty mám naprosto v jiném odvětví.

Děkuji za zprávy : )

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem koukal na fotky jiných kousků, tak to dýnko mi přijde nějaké divné, hlavně nápis Seiko zasahující do hrany (nebo těsně k hraně) emblému. Na jiných kusech je emblém uprostřed, ale možná je to úhlem záběru na fotce nebo jiný modelový rok.

Seiko Scuba Master 7K52-6A19 Diver 200M 1st Auto Depth Sensor... for $1,500  for sale from a Trusted Seller on Chrono24

FOTO: internet (Chrono24)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mě nenapadlo takto nad tím přemýšlet. Děkuji za tip. Každopádně jsem se na to díval a ten nápis Seiko je možná trochu blíže emblému. Emblém je každopádně uprostřed. Zkresluje ten úhel fotky. 


Zkusil jsem to vyfotit trochu lépe...akorát se mi ta fotka po uložení otáčí

1 fotka.jpg

2 fotka.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, nutrregan napsal:

Očividně tento příspěvek nebyl psán pro Vás dva. Toxicita internetu nezná mezí. Díky, ale příště takovou odpověď polkni a běž dělat něco užitečnějšího. 

Odvaha ti nechybí, zato základy slušného chování evidentně ano. Cena cca 10-15 tis. v tomto stavu a bez příslušenství spíš níže, nicméně u nás za tuto cenu velmi špatně prodejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...