Přejít na obsah

Tissot T-Touch Connect solar


MPD

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 53 minutami, jinjo napsal:

Na Facebooku si stěžují na problémy s připojením. Já na iOS neměl nikdy problém. Druhá, častá vada je loupání barvy z lunety. Já dlouho nic a najednou během týdne taky barva pryč. Tam kde stále držela, tak jsem tomu pomohl. Mě to nevadí, Tissot to mění na záruku, ale znamená to být skoro měsíc bez hodinek. Takže já jsem bez N, E, S, W a pár teček.  Osobně bych radši celou černou lunetu, tak jak to má např. Garmin Fenix.... Kde nic není, nemůže se časem odloupat...

IMG_4636.jpeg

Aha. Tak to sloupávání ikon je docela závada. A po jakým čase se Ti to začalo loupat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pripojeni k aplikaci v mobilu obcas selhalo u tel. s Androidem, musel jsem apku manualne pustit a pak se hodinky pripojily. Kvuli praci jsem presel na japko a od te doby bez jedinneho problemu.

Jedinne minus, pro me, je reminek s trnovou sponou. Mel jsem predchozi T-Touch Expert Solar II a preklapeci mi vyhovovala vic. Bohuzel reminky nejsou zamenitelne, ale zvykl jsem si.

Me barva na lunete zatim drzi, ale nenosim je denne. Mam jedny z prvnich, kupovane v lednu 2021.

Upraveno uživatelem antitomas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dočkal. Od soboty je vlastním. Jsem happy a spokojen turbomoc. Teda jedna věc mě zklamala, ale to nemohl nikdo tušit. A navíc málokoho bude můj problém zajímat. Jsem bubeník, hraju skoro každý den a s každým úderem na buben hodinky připočítávají krok, jako kdybych chodil. Takže údaj o denní aktivitě je hrubě mimo mísu 😀.
Jinak jsem si je nechal poslat od polské firmy (https://wkruk.pl/) do města Jelenia Gora a tam jsem si pro ně zajel. Uvedená cena byla 5 400 Zl. Prodavačky byly super. Poradily mi, abych si stáhnul jejich aplikaci a díky tomu jsem konečně zaplatil 5 130 Zl. Děkuji všem za rady a příspěvky. AhóóóJ.

20220502_193925.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Maly upgrade na leto - cerveny silikon. Kupoval jsem u AD ve Spanelsku, i s dopravou byl levnejsi oproti ceskym AD o 600 Kc. I kdyz jsem pak napsal, ze pokud se aspon priblizi s cenou - vemu u nich, tak neslevili ani kacku. 
 

Podle FB skupiny, kde jeden uzivatel daval info z komunikace se zakaznickou linkou, bude behem leta aktualizace, ktera ozivi GPS

F11699E7-F223-47B7-8BB5-7E184695DB9F.jpeg

200F7998-C8A4-4901-9265-F7688309CF89.jpeg

Upraveno uživatelem antitomas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
před 43 minutami, antitomas napsal:

Nová aktualizace aplikace a firmware 6.0.14 v hodinkách - aktivace GPS modulu v hodinkách. Podle dostupných informací zatím jen pro iPhone.

Skvělá zpráva. Tak snad to bude brzo i pro Androiďáky. Diky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě prosím jedna otázka. Ty hodinky zaznamenávají trasu samy, nebo potřebují být při záznamu propojeny s telefonem? Zkrátka, když necháš telefon doma a vydáš se na tůru, tak ji hodinky zaznamenají a posléze si tu trasu můžeš na telefonu zobrazit na mapě i s detailama? Nebo to to takhle nefunguje? Díky za odpověď. AhóóóJ!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pípa: podle me staci jen hodinky. Das Activity a Start... hodinky zacnou pocitat a teprve az das tlacitkem Back ukonceni, tak se to objevi v telefonu. Trasa, prevyseni, kalorie apod.

Potom je v Activity volba Back to home a naviguje po stejne trase zpet - to jsem zatim nezkousel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně rozumím vám pánové. Jenom jeden začínáte větu: "podle mě" a druhý "vypadá to". Z těchto slov není jasný, jestli hodinky zaznamenávají trasu i bez telefonu, nebo ne. Úplně nejjednodušší test by byl, nechat telefon doma, na hodinkách zapnout záznam aktivity a jít se projít. Poté hodinky připojit k telefonu a bylo by vše jasné. Bohužel tento test nemohu udělat já, protože jsem Androiďák a nás se (doufám jenom prozatím) tahle vychytávka netýká. Ale i tak díky za odpověď. AhóóóJ!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem přesvědčen, že hodinky fungují pouze jako "ovladač" a celý záznam trasy se odehrává v telefonu. Je to rozumné i vzhledem k výdrži baterie. Teď znovu nevyzkouším, protože na prodloužený víkend jsem si vzal Garminy. Ale kdyby používaly vlastní GPS, tak by záznam pokračoval i při vypnutém BT v telefonu, což se nestalo. Spustil jsem záznam, vypnul BT a po kilometru jsem zapnul BT, ale záznam jsem neukončil. Zaznamenaná trasa byla rovná čára mezi bodem vypnutí a zapnutí BT a dále pokračovala trasa správně po cestě až k cíli. Dokonce se při vypnutém BT ani nezvyšovala ušlá vzdálenost, což by mohla podle kroků.... měl jsem stále 0km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 minutami, Pípa napsal:

Aha. Takto to vypadá, že hodinky nemají GPS modul. Moc děkuju za info. AhóóóJ!!!

Prý ho mají, ale spotřeba GPS modulu je velká a rychle vybíjí baterii a tu pak sluníčkem nedoplníš tak rychle. Podle mě, zvolili dobrou variantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...