Přejít na obsah

leštění, kartáčování


uhkrtek

Doporučené příspěvky

Ahoj. byl jsem u Breitling AD a nabízel mě za úplatu že mě hodinky vyleští. Já bych tam ale musel chodit pořád jak sbírám vlásečnice na sponě. Mnohem raději bych byl kdyby byla spona nebo celý tah kartáčovaný. Na tom nejdou šrámy tak vidět. Myslíte si že by bylo možné provést kartáčování na lesklé povrchy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TVL já se tady řežu smíchy. No prostě jsem si z toho vzal, že jestli to tady chci někomu prodat tak do toho vůbec nemám jebat. Pokud si to budu chtít nechat, tak si s tím můžu dělat co chci. Každopádně tohle jsem asi opravdu potřeboval. Díky hoši.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
před 48 minutami, FreemanTKOZ napsal:

Když jsme u toho - u Cape Cod máte zkušenosti dobré? Uvažuju o přeleštění pár vlásečnic a hledám to nejšetrnější. 

Použil jsem nedávno, výsledek perfektní 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já cape cod použil jednou, když jsem měl uprostřed lesklého mezičlánku na tahu u druhý den nových hodinek vlásenku jak prase - bylo to pryč a tep mi zase spadnul na normální úroveň:-) Pak už jsem to nevytáhl, vlásenky a různý vady postupně přibývají a nemá cenu to řešit. Ale na takový ty rychlý záchrany na lesklý části je to operativně dobrý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvažoval jsem, jestli třeba 1x za 2-3 roky nedává smysl to jemně přeleštit. U pár kousků jsem už uvažoval jestli se do toho pustit, nebo na to kašlat a třeba po 15 letech se nechat přemluvit u AD na přeleštění, kterému se u všeho zatím vyhýbám jak čert kříži. Díky za názory, beru tedy spíše jako blbost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Poprosim o nazor lidi se zkusenosti s cape cod - bohuzel jsem asi trosku postizeny a vim, ze se vlasecnice sbiraji, ale rad bych to mel co nejvic bez nich, nicmene, je problem je pouzivat casteji na sponu? Na telo bych to zatim nastesti nepotreboval, ale na te spone se vlasecnice sbiraji, kazdopadne budu rad za zkusenost, jaky je treba ubytek materialu, at si treba castejsim pouzitim sponu spise neznicim. Jestli pak nema cenu to radeji nechat udelat profesionalum jednou za delsi cas. Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@PavelH vlásočnice sa na lesklom povrchu vytvárajú hádam aj pohľadom :D Hodinkám pridávajú na charaktere, nepreháňal by som to s leštením. Pri zbežnom používaní cape codu sa úbytku materiálu obávať nemusíš, no treba s tým manipulovať opatrne, aby si si nepoškodil AR pri kontakte so sklom..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...