Přejít na obsah

Japonské potápky kolem 6 000 Kč


Citizen vs Orient  

12 hlasů

  1. 1. Pro které byste se rozhodli vy

    • Promaster NY0085
    • Kamasu RA-AA0003R19B
    • Jiný návrh na něco epesního

Tato anketa je uzavřena novému hlasování

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Nooski, ja jsem mel zelene kamasu a byl jsem z te zelene trosku zklaman. Doufal jsem, ze budou vic zelene, ale vetsinu casu to byla spis jen divna cerna. Proto sly z domu.
Ja osobne bych ti rozhodne doporucil spis Mako v pepsi verzi. Ty jsou naprosto bozi za ty prachy. Navic safir se tam da fouknout raz dva i s AR.
Citizen taky dobry, toho strojku bych se vubec nebal. Par jsem jich mel a uplne bez problemu. Hacking je pro decka ;)
Jinak ty siwiho zelenaky se delaji i v jinych barvach nebo ma orient i dalsi podobne modely. Pokud by to nemusely byt potapky, zkusil bych se mrknout v techto vodach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánově děkuji moc za podněty, nakonec rozhodla i malá dcerka, které se zelené líbily více. Nuže petrolejová japonská barakuda je objednaná, až dojde (a budu mít čas), tak se pochlubím. Ještě jednou všem děkuji za pomoc a návrhy. Jelikož se nacházím ve 2. prodloužení nařízené karantény a kromě práce na plný úvazek z domu musím nahradit i nemocnou maminku a starat se o všechny, tak v tom momentálně šíleném životě potřebuji nějakou vzpruhu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, lub napsal:

Buď v klidu, jsme na tom podobně, doma pomalu padáme na hubu...taky mám tedy potřebu si občas něco dopřát :). S kamasu budeš spoko.

Tak zbývá jen krůček ke Kamasu_tře... když jsem u toho dopřávání

(osobně jsem korovavirózou prošel a s absolutní ztrátou čichu by se i ty nejodvážnější kamasutroviny výrazně zpřístupnily - bohužel toto dobrodiní již pominulo a čich je zpět)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pánové, už jsou doma! Zatím nahodím jen neumělou fotku na ruce. Snad se večer dostanu k nějakým lepším fotkám. Zatím jen deflorováno, nastaven čas a vyzkoušená lumi. Indexy samozřejmě jsou o něco slabší než etalon Seiko želvy, ale překvapivě ručky září více, to jsem čučel. No a stalo se něco, co jsem zažil jen párkrát v životě. Mě se ty hodinky líbily okamžitě po otevření krabičky! U mě úkaz nevídaný a vždy si na novou věc musím zvykat. Zelená je přesně, jak jsem si představoval. Luneta chodí podobně jako u SKX007, ale s lehce větším odporem za mě cajk. Musím dát za pravdu těm, co si stěžují na velikost korunky. Jednak byla z fabriky zašroubovaná tak, že jsem k jejímu povolení potřeboval triko a jednak i ruční nátah jde dost ztuha díky menší páce. Pánové, toto byl můj první výběr za asistence fóra a volba se jednoznačně povedla. Děkuji vám všem velice!

 

 

kamasu.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • nooski uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...