Přejít na obsah

Aukce hodinek: pojďme společně udělat dobrou věc


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

se svolením Berta, bych rád nabídl zdejším chronopacientům možnost udělat trochu té dobroty, kterou bychom společně poté nasměrovali na 5. patro dětské kliniky v Motole. Zde se dějí téměř zázraky v léčbě malých onkologických pacientů.

Shodou okolností to bude za hodinu 12 let, co jsem na fóru. Taky to bude 109 dní, kdy mýmu 2 letýmu klukovi diagnostikovali akutní lymfatickou leukémii. Čas je celkem relativní, 12 let uteklo jako voda, na zápěstí už se toho vystřídalo, ale ty 4 poslední měsíce se nějak vlečou. Přitom jak quartzky, tak automatiky tikají stejným tempem.

Dost bylo ale sentimentu. Nejsem doktor, léčit neumím, tak chci pomoct, třeba jen drobně a kde se dá...

Napadla mě aukce, do které by se mohli zapojit dobří lidé, pro které jsou čas, časomíra a časoměřiče důležité:

  1. Do placu rád dám hodinky sice nižší cenové hodnoty, ale dostal jsem je od ženy před 2 lety
  2. Pokud chcete přihodit, napište zde do vlákna váš nick a příhoz. Kdo přehodí jiné členy, napíše se na vrchní místo tabulky
  3. Hodinky výherci aukce buď předám osobně, pokud to lokalita dovolí, nebo zašlu
  4. Za obrženou částku nakoupím drobné hračky, které předám na ambulanci naší paní doktorce (děcka nemaj hraček nikdy dost, zejména v tamní herničce)
  5. Výběr zkonzultuji s výhercem aukce samozřejmě
  6. Ti zvás, kteří nevyhrají, ale chtěli bych si naklonit karmu na svou stranu, mohou podpořit tento, z mého pohledu, skvělý projekt: www.plesouni.com . Sice se vybralo na první díl, což je super, komunikace s těma prckama - plešounama, je alfou omegou, existují různé knížky napsané lékaři, ale tenhle formát je hezkej. Všichni asi pamatuje kreslenej seriál "Byl jednou jeden život" . Peníze vybradné nad rámec 1. dílu se využijí na mobilní aplikaci a zápisník pro děti. Během léčby totiž musíte zaznamenávat lékařům například kolik jste toho vypili, snědli, nacvičili, ale i dostali z těla ven (někudy ty hloupý buňky musí utéct z těla)

Jestli se někomu hodí toolwatche, které vydřží nějaký ten "flákanec" a chce k nim vytvořit příběh, budu velmi vděčný za všechny plešouny.

Jen pro úplnost, dnes jsem při čištění a focení objevil, že hodinky mají malý šrám na sklíčku, na fotce jde přes "16". Na ruce to není patrné vůbec.

143233855_2791653261149834_4340142925657492635_n.jpg.7c107566c3ef456787e5d2873c71e39f.jpg

Děkuji moc všem, mějte se dobře a zdravě.

Honza

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Bert změnil název na Aukce hodinek: pojďme společně udělat dobrou věc
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...