Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proč jsem si pořídil Tag? Několik důvodů:

1) jsem zaměstnán v automobilovém průmyslu, vyučen a odmaturován v oboru, takže jsem trochu upředňostňoval hodinky, které nějakým způsobem směřují k motosportu, ale podmínka to nebyla

2) když jsem je viděl naživo, byla to láska na první pohled

3) když jsem je vzal na ruku sedly tak, jak měly, když jsem vzal na ruku Oris WilliamsF1 DayDate na tahu, bylo to pocitově prostě špatně na mé ruce neseděly, měnil jsem je několikráte mezi sebou a názor jiných přítomných byl, že Tagy jsou na mé ruce opravdu někde jinde.

4) nějaká prestiž značky samozřejmě své hrála trošku taky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Kup si TAG Heuer ok757.gif, neuděláš chybu, to říkám dokonce i já, který nemá firmu v oblibě.

No Carrery jsou fakt pěkný, imho stříbrný jsou ještě hezčí než černý. Ale je to dva nebo tři tejdny, co TAG zdražoval a v Brně só za 38 tisíc (Vaňkovka). Trochu mi v tvém výběru chybí Oris Artelier nebo Oris Classic, jsou to podle mýho daleko povedenější hodinky, než třeba Williamsy.

Odesláno

jsem trošku ve shonu, tak se omlouvám za opoždění mejch reakcí na vaše tipy.

teď jen honem rychle 1 věc: včera jsem viděl v deníku E15 graf, kde jsou seřazený značky hodinek podle ceny a podle designu. viz obrázek, příp. tady je odkaz na to vydání: http://www.e15.cz/assets/e15-v-pdf/01-32_e15_28.pdf

(Tag Heuery, Hamiltony, Orisy ani Certiny jsem tam nenašel. Kam byste je zařadili v tom grafu vy?

post-5978-1235030037.jpg

Odesláno
jsem trošku ve shonu, tak se omlouvám za opoždění mejch reakcí na vaše tipy.

teď jen honem rychle 1 věc: včera jsem viděl v deníku E15 graf, kde jsou seřazený značky hodinek podle ceny a podle designu. viz obrázek, příp. tady je odkaz na to vydání:

(Tag Heuery, Hamiltony, Orisy ani Certiny jsem tam nenašel. Kam byste je zařadili v tom grafu vy?

mrkni sem, http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&amp...st&p=237681, pripadne si procti vlakno

Odesláno
(i pro jorixe) Z Orisů jsou asi nejhezčí tyhle za 17 tis.: http://www.hodinky-koscom.cz/Oris-73375944064LS-I15355.html

Určitě si nebudu kupovat hodinky, který naživo neuvidim a nevyzkoušim si je.

Tuhle volbu schvaluji. Mám je se stříbrným ciferníkem a jsou imho moc povedené. Možná trochu Popeluše mezi všemi těmi TT1, TT3, BC4, ale fakt stojí zato. Váhal jsem mezi těmi to a Oris Artelier a víc mi sedly tyto.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Pro tuhle chvíli bych vám chtěl poděkovat za cenný tipy!

Teď je to zase chvilku na mně. Projít ty odkazy od vás, a najít obchod, kde budou mít aspoň něco z mýho výběru, abych to viděl naživo.

Volal jsem do Hibernie a bohužel neměli na skladě nic z mýho výběru. Takže nezbejvá, než čekat a hledat dál. ASi nejbližší obchod pro mě, kde budou mít uvažovaný hodinky, bude někde v Praze. Na Moravu to mám přece jen z ruky.

Mám dost slabou ruku, takže to nevypadá na modely, co maj pouzdro 4cm+, protože to by vypadalo asi hůř, než líp. Teď mám průměr pouzdra 3 cm a přijde mi to ok :-) ale to bude tím, že jsem na ně zvyklej. Určitě by se sneslo i větší, ale jak říkám, nad ty 4 cm (např. pěkný Hamilton Jazzmaster Maestro) by to asi nebylo to nejlepší. O důvod víc, proč si hodinky před nákupem vyzkoušet.

Až budu mít nějakej vážně horkej tip, tzn. už budu v podstatě rozhodnutej, rád se tady svěřím.

Zatím díky,

V.

• po měsíci...
Odesláno
Jasne, kdyz to nebude Stowa, nevyhlasim Ti dzihad. Jen muj nazor, cili to, co bych vybral ja, Ostatni taky navrhli a na Tobe je, aby sis vybral. Stejne bude nejlepsi, kdyz si par predvybranych kousku nekde prohlednes nazivo.

U tech potapek jsem nemyslel na machrovani. Jsou to proste robustni hodinky, ktere vydrzi vic nez klasicke oblekovky, ktere by sis k tricku asi nevzal. A nemusis se bat vzit je na koupalisti do vody.

Tak hodne stesti pri vyberu, a az si nejake koupis, tak se pochlub v chlubici sekci.

PS: Reminek = kuze, tah = kov (jak je to u gumy/silikonu/kaucuku nevim, ale rekl bych spis remen :)

UŽ JSEM POŘÍDIL - TH CARRERA, viz http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry272152

ted ještě najít tu chlubící sekci. du hledat.

a díky za vaše rady a tipy!!! určitě mi to moc pomohlo při rozhodování.

v.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...