Přejít na obsah

Breitling avenger II oplatia sa


Jenes

Doporučené příspěvky

Ahojte potreboval  by som poradiť  pri kúpe  hodiniek už veľmi dlho by som si chcel kúpiť hodinky Breitling Avenger II našiel som celkom zaujímavú ponuku aký máte názor oplatia sa a sú to origináli, je potrebné ich overiť u hodinára ? Boli by to moje prvé automaty. Ďakujem 
https://ostatne.bazos.sk/inzerat/120826604/breitling-avenger-2.php

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zdar, vypadaj dobře (origo). Kontrolou u hodináře (u autorizovanýho dealera značky) nic nezkazíš, osobně bych zkontroloval jestli sedí číslo na kartě s číslem na pouzdře, prohlídl si je a na hodináře se vykašlal, ale better safe than sorry:)

 Bacha na tu gumu, aby ti byla - prodloužit se trochu dá mikroregulací na sponě, ale pokud by byla krátká (zkrácená předchozím majitelem), musel bys kupovat novou. 

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem za odpoveď a cena 2900 EUR je v poriadku ? znižuje sa hodnota hodiniek napr. tým že neboli servisované alebo poprípade boli viackrát leštené ? Najskôr boli v inzeráte za 2700 a následne zdvihli cenu v inzeráte .. predávajúceho som zatiaľ kontaktoval len SMS správou kde mi uviedol, že je prvý majiteľ a boli kupované vo Viedni. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena se mi zdá taková normální no.. na chronu24 jsou dráž, tady myslim choděj kolem podobný ceny, ikdyž možná na kovovym náramku. 2700 by znělo líp:)

 Jasně, kdyby byly oservisovaný, asi budou dražší. Na druhou stranu, je to "obyčejná" ETA 7750, tam máš velkej servis u slyšnýho hodináře otázkou cca 6000 CZK. Ale ten strojek to ještě myslim chvíli potřebovat nebude, pokud jdou v rámci COSC..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Chrono24 som ich pozeral aj ja... a hodinky netreba ani pretesniť keď ešte neboli servisované ? Kovový náramok by som do budúcna chcel aj ja určite ... ešte skúsim zistiť nejaké bližšie informácie od predávajúceho... ďakujem zatiaľ 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Micey napsal:

Jasný. Udělal bych tlakovou zkoušku na 100m, pokud dobrý, dobrý:)

podepisuju vsechno co rikal Micey.

cena podle me trosku lepsi nez jinde, podle me od pohledu nejsou lesteny coz je dobry znameni, podival bych se poradne na hranu lunety a jezdce, to jsou mista kde se to omlacuje, na limci okolo safiru je neznatelnej sram coz nevadi a naopak me to dela dobrej pocit ze to neprelestovali. nova origo guma te bude stat 1500,- sponu mas (coz by jinak delalo 8-10k). naramek origo potrebujes jednoznacne, to je kraasa, a prehazovani s gumou je zabava. novej ocelovej lestenej naramek je neco jako 18-20k.

ja osobne bych se na servis vyprd, ty strojky jsou neznicitelny, az to za dvacet let chcipne tak ti to opravi za stejnou cenu jako kdyz budou delat preventivni servis, stejne by te to stalo 15+. akorat se ujisti jestli to ted funguje, chronograf, prehozeni datumu a hotovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

naramek origo novej za 16k: https://www.authenticwatches.com/breitling-bracelet-170a.html

nebo za 11k tady akorat podle fotky se me nezda ze by to byl on ten lestenej ale to je jednoduchy se zeptat:

https://www.chrono24.cz/breitling/prislusenstvi-breitling-170a-professional-iii-steel-bracelet--id18142458.htm

 

takze podle me vcelku prijatelnej napad pro mamu co ti ma dat k vanocum 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, Jenes napsal:

Dakujem za rady už sa len rozhodnúť ... a viete mi povedať aký je rozdiel medzi týmito a 45 mm  ? Ďakujem 

45mm chronograf z tohohle obdobi je podle me jenom titanovej Avenger Bandit ne? Ten nema podle me k sobe naramek. Potom jsou 45mm Seawolfy ne-chronografy ultra tluste 3000M. vsechno se jeste ofiko prodava, da se to najit na jejich webu, jenom je potreba dat zobrazit "all the watches" a potom to vyfiltrovat na "collection avenger" a zobrazi se i ty starsi kousky, ktere se jeste porad daji objednat. jinak me se tyhle 43mm libi maximum, mam cerne pandy, libi se mi  taky ze maji trosku prerostlejsi korunku a cudliky nez by bylo u 45mm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tieto som mal na mysli brieitling A13380... v tejto situácii sa do obchodu nedostanem a ktovie kedy vlastne a preto rozmýšľam či tie 2 mm robia veľa na ruke ... momentálne používam  “ Garmin fenix 6” a táto veľkosť mi vyhovuje ... zápästie nemám veľké skôr užšie 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to se neda rict. od pohledu na ty skylandy to dela hodne, ale neodvazil bych se rict. mam 9 breitlingu vsech moznejch velikosti 42-50 a nedovolil bych si to hodnotit. pocit je neprenositelnej. za ty prachy to chces vyzkouset, pokud teda nejses typ koupim-prodam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prečo nevezmeš radšej Avenger 2 GMT sú tiež na Bazoši maš ich rovno na kovovom náramku stav nových za tie isté prachy a sú hlavne užšie lepšie nositeľne :)

dokupovať remienok v Breitlingu nie je lacné lepšie je zobrať hodinky už sním.

Breitling Avenger 2. GMT - Komárno - Bazoš.sk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, Jenes napsal:

A na tento náramok čo hovoríte ? Cena celkom dobrá 
 

https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/120696739/breitling-professional-ii-2220mm.php

Nebudou ti sedet koncovky, musi to bejt naramek od presny reference. Daji se sice sehnat pouze koncovky a napasovat to, ale to uz je celkem krkolomny.. 

 Pokud trvas na kovovym naramku, hledej jinde hodinky na naramku, kupovat to samostatne je kravina. Uz proto, ze za ty prachy je uplne otresnej, teda konkretne spona:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Avenger Chrono jsou super hodinky, pokud člověk nemá tlapu na SuperAvenger. Ta cena se mi zdá dobrá, jestli jsou k tomu papíry a nějaká historie. A u náramku si vždy pohlídej doporučené koncovky. Ty samo o sobě nejsou levné. Počítej s tím, že s náramkem hodinky ztěžknou. Za mě mají Avenger chrono oproti GMT pořádné gule.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja pôjdem pravdepodobne na 99 % do tých chrono...  tieto GMT som videl ale zatiaľ ma neoslovili ... pôjdem pozrieť tie chrono čo som dával odkaz a vyskúšať a potom sa uvidí keď som už toľkoto vydržal tak to určite neuponáhľam ... dúfam že dobre kúpim myslím, že nie napodobneniny .. pri pozeraní sa mám zamerať na výrobne číslo na kartičke a hodinkách aby sedelo ... hodinky kupované vo Viedni a mali by byť k ním všetky doklady ale však uvidím na mieste ... zatiaľ ďakujem za rady 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno rozhodne ak je toto tvoj prvý nákup Breitlingov kupuj hodinky len s papiermi jednak budeš mať istotu že nejde o falzifikát prípadne kradnuté hodinky. Je malá pravdepodobnosť žeby niekto ukradol komplet niekomu hodinky aj s papiermi a za druhé ak ťa hodinky niekedy omrzia ľahšie ich aj predáš hodinky s papiermi vzbudzujú väčšiu dôveru. Presne skontroluj si sériové číslo musí sedieť na viečku hodín, na COSC certifikáte to je taký ten žltý A4 list a ideálne ak má  majiteľ aj Digitálnu záručnú kartu tam musí byť tiež to iste COSC číslo. na priložených fotkách som ti to zakreslil červenou elipsou. Samozrejme číslo musí byt vždy rovnaké na všetkých troch uvedených miestach použil som pochopiteľne fotky z Netu.

držím palec nech ti nákup vyjde :)

 

backside.jpg

cosc.jpg

digicard.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...