Spongebob Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 tak to čumím... někdo našel bronzovky co se mi budou líbit.. neuvěřitelný fakt krásný šperk, super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 6 hodinami, Spongebob napsal: tak to čumím... někdo našel bronzovky co se mi budou líbit.. neuvěřitelný fakt krásný šperk, super! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 (upraveno) Ještě si dovolím malou sentimentální poznámku. Takový nákup hodinek (a asi platí pro všechno možné), i když je impulzivní, podle mě nevzniká úplně ze dne na den, ale je to výsledek menších impulzů v řadě. U mě to bylo přání mít hodinky, které mají něco zajímavého na ciferníku a něco "zajímavého dělají", kromě pohybu ruček. Tourbillon to u mě jaksi nebude, protože si nemůžu dovolit prodat barák , open heart se mi vůbec nelíbí, ale zalíbila se mi měsíční fáze. Ne taková ta "obyčejná", kde je část kruhu se stylizovaným obličejem luny a pár hvězdičkami. No a úplně mě fascinovaly Schaumburg Watch Moon. Hodinky od malé německé firmy. Měsíc je tam realisticky vyveden, k tomu ciferník s povrchem z meteoritu, měsíc má nádhernou luminiscenci - prostě nádhera každým coulem. Jedny tady byly v prodeji, tak jsem to okukoval a hryzal se do rtu, ale nakonec jsem je nekoupil. Vyrábějí je v několika variantách i se "dvěma měsíci" nebo ve variantě "krvavý měsíc". Jenže jsou to na mě trochu moc leštěnky. O měsíc později přišel další impuls: zahlédl jsem hodinky s detailně a úžasně vyvedenými hemisférami, které jsou opravdu vrchlík koule ne jen plochý disk, s úžasnou luminiscencí a k tomu bonusy ve formě pouzdra z bronzu (které jsem chtěl mít už dávno) a k tomu hodinky věnované Messnerovi (no ale to všechno jsem psal v úvodní recenzi), tak to byla poslední kapka, která vedla ke konečnému a bleskovému nákupu. Fotky zdroj: web a pohankaandco.cz Upraveno 16. února 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Schaumburg moonwatch s meteoritem jsou famózní Jsem docela zvědavý na tvůj výběr řemenů. Už jsi sehnal nějakou tu knížku od Reinholda? Těch top je jako smetí a dotisky se nějak nechystají, takže určitě antikvariát. A hned po Sólo Everest si naordinuj Bouři na Manaslu, to je na seznámení to nejlepší čím můžeš začít a kde hned zjistíš jaký to byl obrovský divoch Jinak hodinky mi nedali spát když už jsem byl načatý a chrono myšlenkové pochody byli maximálně rozjeté, tak jsem vyřešil prachy a upsal se také ďáblu Uvidíme jak to všechno půjde a snad se brzy sejdeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 (upraveno) před 9 minutami, African napsal: Schaumburg moonwatch s meteoritem jsou famózní Jsem docela zvědavý na tvůj výběr řemenů. Už jsi sehnal nějakou tu knížku od Reinholda? Těch top je jako smetí a dotisky se nějak nechystají, takže určitě antikvariát. A hned po Sólo Everest si naordinuj Bouři na Manaslu, to je na seznámení to nejlepší čím můžeš začít a kde hned zjistíš jaký to byl obrovský divoch Jinak hodinky mi nedali spát když už jsem byl načatý a chrono myšlenkové pochody byli maximálně rozjeté, tak jsem vyřešil prachy a upsal se také ďáblu Uvidíme jak to všechno půjde a snad se brzy sejdeme Ale prosím Tě, nesehnal, projel jsem internetová knihkupectví a jak píšeš, nikde to skladem není. Hledal jsem Everest Solo, jak jsi mi radil a pak ještě Žít a přežít (to mě podle popisu zaujalo). Ale kurňa antivariát mě nenapadl, tak zkusím. Máme jeden dobrý v Liberci, tak snad to od pondělka otevřou, že bych tam zaskočil. Řemen hledám, ale zatím žádný, který by byl wau. Je možné, že budu muset zaangažovat Otu a něco s ním vymyslet. Tím pádem by se dala zařídit i bronzová spona. No nevěřím, takže jsi do toho šel, jo? Tak to se těším s čím přesně příjdeš Upraveno 16. února 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Jsem si říkal že s těmi knížkami to nebude sranda, musíš si to pohlídat, však oni se někde časem objeví. Zkusím ještě jednoho kámoše, co umí s knížkami čarovat a když tak dám vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 20 minutami, African napsal: Jsem si říkal že s těmi knížkami to nebude sranda, musíš si to pohlídat, však oni se někde časem objeví. Zkusím ještě jednoho kámoše, co umí s knížkami čarovat a když tak dám vědět... Dobře. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Pár cvaků z kanceláře. Myslím, že pouzdro je už o něco tmavší než na začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 ....výborné, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 29 minutami, Sacíbagr napsal: ....výborné, pane! Děkuji pane. Od starého matadora fóra to potěší dvojnásob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Tak ještě dvě fotky v tom dnešním bídném světle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 (upraveno) Po 30 dnech udělaly 50 vteřin do plusu, to jsem odečetl i bez vteřinovky, ale troufám si říct, že přesně. A to tedy znamená 1,7 vteřiny denně do plusu. A tím končím s honěním vteřin. Lumi svítí a patina jede Upraveno 24. února 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Jsou fakt krásný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 A popis zcela unikatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 1 minutou, engels napsal: A popis zcela unikatni Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Musím vám prozradit, jak se vyrábí to rytí na dýnku. Je to prostě manufaktura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Jaká je cenovka vůbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 10 hodinami, michalval napsal: Po 30 dnech udělaly 50 vteřin do plusu, to jsem odečetl i bez vteřinovky, ale troufám si říct, že přesně. A to tedy znamená 1,7 vteřiny denně do plusu. A tím končím s honěním vteřin. Lumi svítí a patina jede To je hodně fajnová přesnost Ty vteřinovky je velká škoda, ta tam být, tak mě ukecaj i na retail price, které na mě zbyli. Pro mě důležitost, která upozorňuje na to že jsou hodinky v chodu, ale zase na druhou stranu by mohla být v tomto případě rušivá, protože ty hodinky jsou krásné prostě tak jak jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 To je hodně fajnová přesnost Ty vteřinovky je velká škoda, ta tam být, tak mě ukecaj i na retail price, které na mě zbyli. Pro mě důležitost, která upozorňuje na to že jsou hodinky v chodu, ale zase na druhou stranu by mohla být v tomto případě rušivá, protože ty hodinky jsou krásné prostě tak jak jsou Jo, vterinovka se mi taky libi, hodinky jsou s ni takove zivejsi, ale v tomto pripade uz by tam toho bylo asi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada paka Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 domaci ukol splňen na 1☆ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se