Přejít na obsah

Omega PO 2500 x Tudor BB58 Blue x Grand Seiko SBGR 257 x Seiko SLA043


Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, AndyAaron napsal:

Jako s tema PO 2500 a vintage jsem to samozrejme trosku prehnal. Treba pro me, co se tyka PO, tak je to nejlepsi varianta.

Ovsem kdyz se divam napric forem, tak tu spousta lidi u ruznych modelu hodinek breci nad tim, jak tam a tuhle neni luneta keramicka a nema v sobe lumi atd. No a prvni generace PO s hlinikovou lunetou proste neni vystrel posledni doby. Ano, jsou na jednu stranu nadcasove, na druhou stranu na nich uz trosku je videt, ze prisly na trh cca pred 15 lety. Tehdy se jeste prodavaly plechove Suby za 4k EUR u AD a vsichni byli spokojeni. Doba ale trosku pokrocila...

Jinak jeste pridam jeden tip. Mne se hodne libi treba i tyto Bell&Ross BRV2-93, ale za cenikovku pres 80k nee. Naposledy jsem je hledal asi pred rokem a daly se pres Ch24 sehnat z Italie za necelych 60k. Ano, technicky to neni neco, nad cim by clovek jasal a pripadny prodej taky nebude jen tak jednoduchy, ale zase to jde taky trosku mimo konfekci :)

image.png.2779f4853c3894f3584f3612d826b538.png

Díky Andy, ale Bell and Ross mám rád ale já těd nechci tištěný ciferník, navíc to vypadá jak moje GMT Wardy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Kluk jako buk napsal:

Co Bondovky nebo Hujerky? Jasně, je to mainstream, ale zase likvidita bude dobrá. Na opačný straně spektra, pokud nevadí, že při prodeji vykrvácíš, např. ještě Monta.

 

před 3 hodinami, AndyAaron napsal:

Vsak ma 2254.50, coz povazuju za nej variantu prvnich bondovek. Ty hujerky nejsou blbej napad. Mel jsem Aquaracer 500M s keramickou lunetou a moc rad na ne vzpominam.

Na Akváče jsem také koukal nakonec to není špatné a Bondovky mi stačí 2254. Nakonec to nechám uležet pár měsiců snad se něco objeví.

Díky Všem .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...