Juraj11 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Já to tak nehrotim jak jiní členové. Mám doma Panerai,Fortis,Seiko a cinana co mám ne litacku kde nechci ohrozit své milované kousky a není mi ho líto Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Taktická žábá- to "vymyslí" fakt jenom číňan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Se nesmej. Mne prisla treba valka s mloky taky jako desna blbost, jak jako s mlokama, ciwe? A prece… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Mě nepřijde šikmovoká, za to mi přijde, že ukazuje všema štyrma končetinama fakáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Zdravím Vás ve spolek , kdyby tam nebyl nápis Tactical Frog ....nevím nevím jestli bych to viděl jako žábu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Hoši hoši, my tu čínu nějak zanedbáváme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 1 hodinou, miccalek napsal: Hoši hoši, my tu čínu nějak zanedbáváme. super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Na ja, za ty prachy... Je to druhá verze žraloků, jinačí indexy, spona neřeže při zapínání do ruky. Akorát blbci poslali frost white místo frost blue. Ale kompenzace 30 dolarů mně udělala dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Před hodinou, miccalek napsal: Na ja, za ty prachy... Je to druhá verze žraloků, jinačí indexy, spona neřeže při zapínání do ruky. Akorát blbci poslali frost white místo frost blue. Ale kompenzace 30 dolarů mně udělala dobře. Tak to se musí nechat / od nich /.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Líbí se mi hlavně strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 (upraveno) Vlezu sem po pár týdnech a zase se válím smíchy... Upraveno 15. října 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Veselá mysl, toť půl zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 V 6. 10. 2021 v 10:13, ondra_v napsal: Líbí se mi hlavně strojek. Proti gustu .... No ale hlavně tomu strojku chybí dva kameny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 No mám to jako rezervní hodinky, když je mi líto mé prémiové hodiny nosit např. na střelbu atd. Jinak jaké kameny tomu chybí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 No, Ondro, to je jednoduché. Jedním ty hodinky podložíš, a tím druhým do nich praštíš .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 No právě, u kvalitních evropských nebo japonských hodinek, když se mi poškodily, tak jsem platil opravu násobně přesahující cenu těchto čínských hodinek. Bez mechanických hodinek se mnohdy neobejdu, tak na tyto účely (když hrozí vysoká pravděpodobnost poškození atd.) nosím čínské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Já mám doma více čínských, ve většině je Seiko strojek a fungují perfektně. Mimo jiné mám i jeden čínský tourbillon. Samozřejmě, kam se hrabe na zavedené značky, ale na ty finančně nedosahuji... Nicméně i n tento je radost se dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 (upraveno) Dnes byly na ruce Pagani Design datejust ... strojek Seiko NH35A. Hodinky jsou decentní a nenápadné, ale velice pěkně zpracované. Upraveno 1. listopadu 2021 uživatelem Lukáš3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka81 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 V 14. 3. 2021 v 16:40, nooski napsal: @5etterdnes jsem opět vyrazil na opakovací výjezdy na mohylu. Foukalo jak sviňa, tak se číslo zastavilo na 5. Dnes na jednici se zimními koly a na pazuře samozřejmě čínský tuňák se želví gumou. Parádní kombinace. Je pravda, že tato železná a těžká věc se více hodí k jezdci s alespoň 20 kg cyklistické nadváhy než k 7kg silničce, ale co už. Silnička krasavec. Ještě na Campě to jo, to můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se