Přejít na obsah

Jaké čínské hodinky máte právě na ruce?


Doporučené příspěvky

před 2 minutami, mikymik napsal:

Pocta regulaci toku Blanice.

Jinak se da tento relativne bezny tvar pouzdra znacne vylepsit lehce klenutym sklickem, IMO.

Ty hulky by mohli prodavat i draz, ne? ;)

 

Já nevím, kdo by za to byl ochoten zaplatit víc, pořád je to takové dobrodružství s nejistým koncem, ale když to srovnám třeba se Štajnama, tak Němci prohrávají ( a to je mám docela rád).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 787
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@mikymikCo datum, ale hodinovou ručku máš pozadu 😄 Každopádně mě těma 62mas opravdu zlobíš a zjišťuji a pátrám, jak si je taky pořídit. Evropa je bohužel pasé, tak budu muset prubnout čínu... Objevil jsem značku s nezapamatovatelným názvem Heimdallr, které dělají pěkné kousky, ale ten jejich žralok se na toho tvého absolutně nechytá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šokující odhalení! Číňané odhalili 50 let střežené tajemství NASA!

Čínský kosmonaut Čchang-E při projížďce lunárním roverem Nefritový králík v kráteru Elbow narazil na stopy americké výpravy Apollo 15. Kromě otisků amerických astronautů a jejich vozidla LRV však objevil ještě něco, co ho šokovalo - nedopalky cigaret! Vyšlo tak najevo tajemství, které NASA střežila celých padesát let. Astronaut David Scott se totiž nechal podplatit nejen německým obchodníkem s poštovními známkami, aby na Měsíci orazítkoval několik obálek navíc a výhodně je potom prodal. Za karton cigaret také souhlasil s požadavkem tabákové firmy Philip Morris, že si na Měsíc vezme krabičku cigaret Marlboro a vyzkouší, jak bude cigareta hořet v řídké atmosféře Měsíce. Jak je vidět z vajglů, na které při sběru hornin narazil Čchang-E, hořela. Dokonce tak dobře, že si Scott při neopatrné manipulaci se špačkem propálil skafandr a v důsledku dekomprese málem zemřel. Kolega James Irwin mu naštěstí zachránil život tím, že ho duchapřítomně naložil na LRV a rychle odvezl do lunárního modulu Falcon, o jehož dveře si Scott rozbil sklíčko na přidělených hodinkách Omega a musel je později nahradit vlastními chronometry Bulova. Oba astronauti poté při razítkování poštovních obálek krabičku Marlbor dokouřili a historce se společně zasmáli. NASA tuto příhodu ututlala a ani nyní se k čínskému nálezu zatím nevyjádřila.

Exkluzivně vám přinášíme wristshot čínského kosmonauta Čchang-E, který americké astronauty z rachenpauzy usvědčuje.

IMG_20210317_213747.png.525e92bcdb54a2e54f76fa862be5f084.png

 

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...