Přejít na obsah

Jaké čínské hodinky máte právě na ruce?


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 786
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak tuňák je doma. Moc milé překvapení. Nápadité balení, jenom ten obyčejný manuál a je o level víš než u známých značek. A hodinky samotné působí perfektně. Všechni lícuje, luneta krásně chodí. Dokonce i korunka se šroubuje o dost lépe než na Citizenech. Jediné mínus - tah by mohl mít možnost větší regulace, tak o dvě dírky. A druhé mínus, trošku by mohli zapracovat na povrchu ručiček, ale zase za ty prachy. Jo a jsou to moje první hodinky s antireflexem a to je vám páni věc.

No a jak jsem si myslel, že na mě budou velké (ruka 17,5 cm), tak to celkem ujde. Ono to bude tím, že defakto nemají nožky. Výška se nezapře, ale taky to jde. Škoda jen té váhy - zatím na to nejsem zvyklý.

Nicméně počítám, že spíš půjdou na NATO a na gumu, tak ono i ta váha se trošku zlepší. Ale závěr - nechám si je a za ty prachy velmi dobrý počin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3. Den na ruce. Seřízené v úterý večer a v režimu od 5 do 17:30 na ruce a pak leháro na zádech v krabici dělají přesně 0 vteřin. Výjimečně jsem měl štěstí na kus. Každopádně tohle je sakra povedený kus hodinařiny. IMG_20210423_060237.thumb.jpg.b5aa5448b06e04e12dccadc43be64ba8.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...