Přejít na obsah

Jaké čínské hodinky máte právě na ruce?


Doporučené příspěvky

před 22 minutami, Lukáš3 napsal:

Souhlasím s tebou. Mě vadí jeho slovník a drzost. Za svoji chybu jsem byl potrestán a hned, jak to bylo možné jsem se i omluvil.

Sem mě přivedlo to, že se zde mohu dozvědět spoustu o tématu, které mě začalo bavit. Podívám se a inspiruji třeba. Že se podělím o něco, co mám doma já například. Proč jsem si vybral tyhle hodinky? Jsou hezké, pro mě tedy. Design je subjektivní a tisíc lidí - tisíc názorů.

Lukáši, Ty musíš být opravdu ducha mdlého. V tomto vlákně si fňukneš, jak jsi nevěděl, jak už budeš hodný, ten Bert je zlej, atd . ... No, a mezi tím (pár hodin po skončení banu) Ty pitomče postneš do vlákna "Co máte právě na ruce" tedy do vlákna pro rozumné chronomagory a né pro čínomrdy své hodinky skvělé značky Reef Tiger. Odkud si asi myslíš, že jsou. Nevěř prosím na jejich stránkách kecům o francouzském designu skloubeném s německou precizností. Taktéž jejich povídání o historii

https://www.reeftiger.com/reef-tiger-history

je snůška blábolů mající za cíl obludit ovce, jako jsi Ty. Tentokrát, protože je šábes, tak bez banu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Bert odemknul téma
  • Odpovědi 776
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 16 minutami, 5etter napsal:

Berte, přesuň laskavě celou tuhle diskuzi do příslušného vlákna v sekci Diskuze k serveru Chronomag a nerozesírejte tohle vlákno věnované fotkám čínských hodinek na ruce.
Kdybys jasně vymezil pravidla a viditelně je na fóru vyvěsil, vůbec by k takovýmhle nepříjemnostem nemuselo docházet.
Ale to je lepší se chvástat, jak velkoryse jsi ochoten tady čínské hodinky trpět a pak se sem chodit ukájet na každém nováčkovi, který sem v dobré víře něco vloží.

Petře, tahle tématika se nedá pravidly dopředně uregulovat. Co bys chtěl regulovat na tom, že se nemají používat cizí ochranné známky. No, a přesto to někdoi neví, nerespektuje, já nevím co .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už je vlákno zase otevřeno, zapomeňme na proběhlou diskuzi a věnujeme se zase fotkám čínských hodinek. 

Dodatečně přeju všechno nejlepší svatému Martinovi. Oslavil jsem to se svatomartinskýma subama na ruce a fejkovou svatomartinskou husou (čínská kachna) na talíři. 

Omlouvám se za kvalitu - foceno čínským mobilem. 

IMG_20211111_180323.png.f4e6bd985e737f352d76210b878ff4d2.png

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No konečně, doufám, že zase budeme moct koukat na pěkný fotky nože v pařezu s hodinkama a s vtipnejma komentama a ne furt jen pročítat tuny konverzací o ničem. Musel to tady všude zachraňovat Ondra a to po něm přece nemůže nikdo chtít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neboj Jirko, návrat nechystám. Přesunul jsem se na jiné fórum, kde je mi lépe. Jen mě kolega, který tohle upadající fórum ještě sleduje, upozornil, že je ve vlákně, které jsem založil, zase nějaký čurbes, tak jsem nahlédl a musím konstatovat, že tady zatím stále přetrvává nálada, kvůli které jsem si dal odpočinek.
Takže nashledanou v lepších časech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je škoda, že fórum opouští spousta dobrých členů, kteří tady tvořili hodnotný obsah, a zůstávají převážně ti, kteří se jen plácají po ramenou, že patří k elitě s nedotknutelnýma rolexkama. Ale holt je to směr, kterým se teď fórum ubírá, to je vývoj. 

Já nesouhlasím se stylem, jakým to tady Bert vede a nelíbí se mi, jakým způsobem komunikuje se členy fóra, povyšuje se nad ně a každého uráží. Pořád dokola demonstruje svou absolutní moc (tímto za gargamela odpovídám na otázku, kdo je jedinou instancí, která to tady může na minutu zavřít) a neuvědomuje si, že diskusní fórum tvoří hlavně diskutující členové. 

Několikrát jsem se přesvědčil, že nemá cenu se s ním snažit domluvit, všechny pokusy přišly vniveč. Ano, člověk může držet hubu a krok, chodit si do vláken, která ho zajímají a zavírat oči před Bertovým chováním. Ale to jsem nechtěl, tím bych ty jeho prasárny vlastně potichu schvaloval. Proto jsem se uchýlil do ústraní a přesunul svoje hodinkové aktivity jinam. 

IMG_20211113_075859.png.abb8e7da977bd12a9df9abf1696d68f8.png

edit: zapomněl jsem fotku 

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Bert
Serife, su z toho volaky zmeteny. To, ze brany pekla by nemely opustit homaze a napodobeniny vyrobene v Cine a prilehlem okoli jsem chapal. Nerozumim ovsem tomu komentari ohledne Reef Tiger v obecnem vlakne? Jsou ty hodinky kopirka neceho? Pokud ano, tak je to moje neznalost. Ono u tech Corum, Richard Mille a pod je taky dost tezke odhalit pravost, protoze to jsou casto desny jebky. Pokud ne, tak bych doufal, ze puvod nerozhoduje. Pokud i presto puvod rozhoduje, tak to uz konecne prosim dej do pravidel a po kazde nove registraci a prihlaseni by bylo fajn, aby se zobrazil banner: “Cinske jebky pouze do prislusne sekce. Jebkama ze Svajcu muzete zasrat cely mag.” Nebo nejaka analogie, ty uz si poradis.
Aneb opet agituju za kopirky vs origo produkce bez zavislosti na miste/statu puvodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, AndyAaron napsal:

Aneb opet agituju za kopirky vs origo produkce bez zavislosti na miste/statu puvodu.

Ve jménu hyperkorektnosti, chápu. V této podivné době je potřeba napravit všechny pseudo křivdy.

Oni to ti rýžožrouti myslí dobře, to jen my(někteří) na to nahlížíme ze špatného úhlu.  ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co se vlastne stane kdyz se cinska sekce zavre uplne? Stejne uz se vetsina aktivnich clenu presunula nekam jinam a prijde me to ze to tu slouzi uz jen jako obcasnej pisecek pro prestrelky. Zavrenim se vlastne nic nezmeni, lidi si zvyknou, novackove obcas dostanou pres pusu, ale spis ne protoze nebude kam davat fotky cinskejch hodinek, nacelnik nebude muset nic se skripenim zubu tolerovat, masivni odliv lidi z fora to nezpusobi a asi bude po case klid. Trosku to tady pripomina Pasmo Gazy....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5etter- Líběj se mi některý  tvoje uplakaný posty o tom, co je za hranou a co se ti nelíbí. Myslím, že si to byl právě ty, kterej tady nejednou fotil svoje čínský kopie (tuňáků, 6105...) a adoroval je takovým způsobem, jakože kam se hrabou originály (a to si nepsal jenom ty) a proč si kupovat Seiko, když můžeš mít za zlomek ceny tohle atd. Nemá to něco společnýho spíš s nedostatkem peněz?  Kolik těch původních modelů si měl v ruce?  Tvoji ubohou (promiň, to bylo fakt trapný)  poznámku a fotku  s Tokunagou, na kterou jsem reagoval a kterou si pak radši smazal, asi ani komentovat nebudu.  Zřejmě si k tomu měl svůj důvod a jako vždy sis myslel, jak to bude vtipný. Nebylo, fakt ne. Těch postů, kde si flusal na originální model něčeho, jehož kopii si vlastnil/fotil, tu bylo, myslím, požehnaně.  Fajn, já jsem pro, nechť si každej nosí, co se mu líbí, nevidím důvod, narozdíl od tebe, něco neustále shazovat, nebo naopak povyšovat.  Směšný napodobeniny  teda už tuplem ne. Dokud ses pohyboval ve vláknu Amphibia, tvoje posty jsem rád četl, ve většině případů byly trefný a vtipný. Jak sis začal kupovat něco, co bys chtěl, ale na originál nemáš peníze, začal si bejt jízlivej a mnohdy až trapnej. Jo, já Rolexy nemám a ani nejsem slepej zastánce Seika, to opravdu ne. Myslím, že je fuk, co kdo tady má za hodinky, já na 90% toho, co bych chtěl, nikdy mít nebudu a jsem s tím smířenej. Taky do těch vláken nelezu a neseru se do lidí, který na to maj.

Souhlasím s tebou v tom, že některý reakce Berta jsou mimo. Myslím, že za poslední měsíce jich vyplodil víc, než za dobu jeho existence tady. Já nad mnoha z nich kroutím hlavou a ani se asi nedivím některým členům, že sem už nelezou. Jejich věc, stejně jako tvoje, že ses uchýlil na jiný fórum. Někdy je to bolestivý čtení. Ale nikdo tě tady nedrží.  Rád bych tě jenom požádal, nefňukej tady opakovaně nad něčím, co si sám poměrně velkou měrou způsobil a bil ses za to, následně si rozdmýchal debatu na tak citlivý téma a pak byl strašně zaskočenej z reakcí, který následovaly...

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravdu mě mrzí, že kvůli mé neznalosti se to tu tak rozvířilo negativní náladou... Myslel jsem, že sem hodím fotku s normálním (ale chybným) popisem. Ale chlapi i tak jde pořád jen o hodinky a je zbytečné se kvůli tomu takhle hádat ne. Já jsem tu nový, ale mnozí z vás se očividně znáte dlouho a dobře, možná i osobně. Nedávejte do toho tolik emocí :)... Jo a do vlákna ,,Co máte právě na ruce?" přece mohu vložit hodinky, které mám právě na ruce ať už jsou odkudkoliv ne... :D Nenašel jsem k tomu vláknu pravidlo, že to musím být jen cokoliv mimo čínu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukáši už mně fakt neser. V pravidlech taky nemáš, že když jdeš z hajzlu, máš si umýt ruce. Proč si myslíš, že vzniklo toto vlákno s názvem: Jaké čínské hodinky máte právě na ruce? Ano, je to proto, aby, pokud máš na ruce čínské hodinky, jsi je mohl postnout sem, a neprudil ve vlákně pro chronomagory, kteří nosí normální hodinky. Takže odpověď na Tvou pejorativní otázku zní: Nemůžeš. Jo, a včera jsem Tvou demenci neřešil, protože byl šábes. Ale dnes už není ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...