mikymik Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Je az s podivem, jak jsme tu vsichni s nakupem v zasade spokojeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 4 hodinami, pato31681 napsal: Nejaka ta kopirka A jo, neco mi to pripomina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cmelak Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 6 hodinami, mikymik napsal: 1300 dolaru uz neni uplny pakatel... Ten cifernik by si zaslouzil vice lepsich fotek, ale dynko mohli dat klidne plne, IMO. Najake dojmy, presnost? Zkusil jsem ten ciferník nafotit z úhlu, aby byly vidět alespoň trochu hvězdy. Jen ten třpyt se zachytit nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Fakt pekne, jeste ze to tolik stoji. A kdyz chces vedet, kolik je hodin, mas mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Navrat na zem a hlubin oceanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Po dvou týdnech se začíná křivka mírně oplošťovat z 6,9 na 5,98. Bude asi potřeba prodloužit dobu nošení a dostat se aspoň na 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Tak jsem taky neodolal a před měsícem objednal. Z Holandska šly týden a potom 3 týdny někde čekaly u nás. Mám je týden a dělají každý den do plusu 5 sekund. Rezerva chodu cca 50 hodin. Průměr 40 mm, safírové čínské sklo, průhled dynkem na strojek. Zajímavé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 (upraveno) Po těch jsem několik let toužil, jednou si je nechal utéct před nosem (dokonce, myslím, zrovna od Artura), až mě to nakonec přešlo. Pořídil jsem dvoje poljoty a utvrdil se v tom, že můj kladný vztah k chronografům nepřesahuje hranice toho slavného vlákna s nahýma babama. Jinak teda jaro vypuklo naplno, šel jsem paní 5etterové natrhat nějaký kytky a na ruce jsem měl falešný tuňáky. Upraveno 27. března 2021 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 4 hodinami, 5etter napsal: Po těch jsem několik let toužil, jednou si je nechal utéct před nosem (dokonce, myslím, zrovna od Artura), až mě to nakonec přešlo. Pořídil jsem dvoje poljoty a utvrdil se v tom, že můj kladný vztah k chronografům nepřesahuje hranice toho slavného vlákna s nahýma babama. Jinak teda jaro vypuklo naplno, šel jsem paní 5etterové natrhat nějaký kytky a na ruce jsem měl falešný tuňáky. Take jsem si dal 17 let klid od chronografu. Tenkrat jsem koupil skoro omylem Heuer Verona v krabičce od majitele, kterého vyhodila bazaristka se slovy : Ty jsou moc nový. Pak jsem Verony ponosil, prodal a po 17 letech mam chrona z Číny. To jsou paradoxy.. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 ještě jedna nikonofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Máš je krásné lube, kde jsi je kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Jj, prvni bronzovky, ktere se mi libi. Navic datum rovne, armovak i rucicky sedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Číňan, co vypadá jako Japonec a šlape jako Švýcar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 díky kuci. kupoval jsem tady. jako jo, jsem dosti spoko - ostatně, jak psal miky nahoře.. hlavně ten materiál mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Tímto se na chvíli rozloučím, je třeba provětrat i něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Taky jsem včera využil změnu času k zlepšení karmy a přesedlal na japonský originál. Takže zatím zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Escapement time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Dobre ty! To jsou 42mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se