Přejít na obsah

Jaké čínské hodinky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 823
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 hodinami, mikymik napsal:

1300 dolaru uz neni uplny pakatel... Ten cifernik by si zaslouzil vice lepsich fotek, ale dynko mohli dat klidne plne, IMO. Najake dojmy, presnost?

Zkusil jsem ten ciferník nafotit z úhlu, aby byly vidět alespoň trochu hvězdy. Jen ten třpyt se zachytit nepovedlo 🙁

front7.jpg

front6.jpg

front5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem taky neodolal a před měsícem objednal. Z  Holandska šly týden a potom 3 týdny někde čekaly u nás. Mám je týden a dělají každý den do plusu 5 sekund. Rezerva chodu cca 50 hodin. Průměr 40 mm, safírové čínské sklo, průhled dynkem na strojek. Zajímavé hodinky. 

IMG_20210326_153047.jpg

Odkaz ke komentáři

Po těch jsem několik let toužil, jednou si je nechal utéct před nosem (dokonce, myslím, zrovna od Artura), až mě to nakonec přešlo. Pořídil jsem dvoje poljoty a utvrdil se v tom, že můj kladný vztah k chronografům nepřesahuje hranice toho slavného vlákna s nahýma babama.

Jinak teda jaro vypuklo naplno, šel jsem paní 5etterové natrhat nějaký kytky a na ruce jsem měl falešný tuňáky. 

IMG_20210327_124702.png.3b1a5352e3a1e08df3505dd0773817d7.png

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, 5etter napsal:

Po těch jsem několik let toužil, jednou si je nechal utéct před nosem (dokonce, myslím, zrovna od Artura), až mě to nakonec přešlo. Pořídil jsem dvoje poljoty a utvrdil se v tom, že můj kladný vztah k chronografům nepřesahuje hranice toho slavného vlákna s nahýma babama.

Jinak teda jaro vypuklo naplno, šel jsem paní 5etterové natrhat nějaký kytky a na ruce jsem měl falešný tuňáky. 

IMG_20210327_124702.png.3b1a5352e3a1e08df3505dd0773817d7.png

Take jsem si dal 17 let klid od chronografu. Tenkrat jsem koupil skoro omylem Heuer Verona v krabičce od majitele, kterého vyhodila bazaristka se slovy : Ty jsou moc nový. Pak jsem Verony ponosil, prodal a po 17 letech mam chrona z Číny. To jsou paradoxy.. .. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...