5etter Odesláno 11. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Tzv. vypušťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Nemůžu nabídnout vodotrysk, tak aspoň čínská kudla a čínský zulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Zdravím pána temnot, do jehož kraje jsem zavítal a spálil se od slunka. Nedivím se, že jsi raději pořád zalezlej ve tmě u fialové záře UV lampičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 homage Omega SMP - Miyota - safír - keramická luneta - WR 200m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 A komu tím prospěješ, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 před 2 minutami, 5etter napsal: A komu tím prospěješ, co? No prece druhe strane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Homage je ted trendy oznaceni pro fejk, jo? Ptam se pro kamarada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Jestli kamarada zajimaji fejky, doporucil bych mu spise Steinhart, Davosa a dalsi. Existuji proste zavedenejsi vyrobci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Ještě dva rychlý kousky na stojáka, než tuhle putyku majitel zavře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Tak to udělejme jako v každé normální hospodě před zavíračkou: ... Platit prosím .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Pane vrchní, dejte mi rychle ještě jedno, než to vypukne. Šup ho tam. Tak prosím ještě jedno, než to vypukne. Šup ho tam. Prosím vás, nalejte mi honem ještě jedno, než to vypukne.Hele, nevím, co má jako vypuknout, ale peníze na zaplacení máš?Tak už to vypuklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 (upraveno) před 22 hodinami, Kid_A napsal: Homage je ted trendy oznaceni pro fejk, jo? Ptam se pro kamarada... +1 to byla jen taková covid vlna,ono se to dá dopořádku,už se objevují v prodej.vlákně,majitelé střízlivý Upraveno 12. května 2021 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Já bych ještě poprosil o dvě deci pampeliškového vína, pane vrchní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Tvl, to jsme se museli těsně minout! Nooski, ty jsi tam byl v kolik? Pro ctihodné gentlemany podotýkám, že jde opravdu o náhodu, žádný čínský fejkosraz s plánováním zamoření fóra se pod mohylou nekonal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Třeba nooski fotil thajskočínskou symbiózu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Hoši já nikde nebyl, celý den jsem pendloval autem mezi Brnem a domovem - bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 tak z čínských jebek mám už jen bronzovky, u nich to ale vypadá na trvalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Prý nám z toho šplouchá na maják. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 A chčije a chčije... Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Captain lub ze své pozice shlíží na džungli maloměsta: PS: myslíte, že by číňan natiskl na cifr "čínská jebka" i s diakritikou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se