Přejít na obsah

Kdo všechno tady vlastní SUUNTO?


Gilius

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...

Já mám asi týden Suunto t6c. Chlubil jsem se, ale jak teď koukám v quartyovém vlákně, ne v digi.

Jsem s nimi zatím spokojen. Nosím je jen v den sportovní aktivitky, což je ale 3x týdně a tak na ruce své místo rozhodně mají.

Až teď mi došlo, jak často je vlastně nosím a jak zanedbávám seika, aviatory a omegy :unsure:

post-92-1226496037.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v pasti jsem dávno :-)

Hodinky pro radost to nejsou i když ji zatím z nového kousku mám.

Jsou pro jeden konkrétní účel a i když to bude znít barbarsky, je to spíš takovej TOOL.

Jsou to asi jediný hodinky, kterým odpouštím absenci tikání a ozubených kol.

Na druhou stranu je pravda, že mě vždycky, když si je vezmu do ruky po několika dnech překvapí, že jdou !!! i když jsem je nedal na watchwinder :tomato:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tak se sem též hlásím se svými Suunto..mám cca 3 týdny X9i a zatím plná spokojenost, nosím je běžně, mám rád veliké hodiny...foto na ruce....pokusím se vloži :thumbsup_anim: a pak suunto X6M Black...ty byly první, mám je něco přes rok, první a super suunta....některé drobné funkce z nich mi na X9i chybí-budík s daten, nebo bez, lepší stopky, více mezičasů a možnost nastavení intervalu upozornění-třeba na pitný režim, výškoměr a barometr super, divný ale X6M jsem pořídil kvuli cestování na skůtru, když někde spíme, tak abych věděl co ráno na sebe....a X9 kvuli kolu a Gps-pěkná hračka... :thumbsup_anim: tak fotky....první X9 a pak X6m(horší kvalita).....aha, tak obrázky doplním, páč v noťasu nemám prográmek na stahování obr na net....tak v pátek...

Upraveno uživatelem 7jerry7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
no paráda....čekal jsem,jestli je pošleš?

Nějaké postřehy,dojmy......krátká recenze???

 

No zatím porovnávám hodnoty které udávájí tlaková čidla obou zařízení, liší se o 1-2 hPa a pak kompas o cca 3 stupně, ale to bych řekl, že je kosmetika. Jinak výškoměr na šestkách je svižnější, než na devítkách.. A jak jsem psal v textu dříve, některé funkce z šestek by slušely i devítkám a možná bych přidal i odpočet-stopky, škoda že suunto nedělá ty přístroje vždy jen řadově rozšířené o další funkce, ale vždy něco uberou a něco přidají... :thumbsdown_anim: ..jinak šestky se kvuli kovovému pouzdru a sklíčku místo plastu, mají tendenci tu a tam mlžit, tedy při větších teplotních rozdílech...Dále pak devítky mají tělo zakomponováno přímo do řemínku, takže nejsou kompaktibilní s jiným. Je ale celkem dost prodyšný, díky konstrukci, což je mi osobně sympatičtější....méně se potí ruka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
Můžete sem,prosím, hodit fotky hodinek SUUNTO,které vlastníte????? ...... já žádné nemám,ale možná budou.....:)

Jeden téměř historický kousek, titan, koupené 14.února 2002. Troufám si tvrdit, že mám nejdéle Observery ze členů Chronomagu. Trumfne mě někdo? Celých 6 let spokojeného užívání. Za první rok se opozdily o ~1,5s!! Nevěřil jsem vlastním očím. Pak už jsem to moc nesledoval, ale s roky se začaly mírně předcházet. Ostatní funkce slouží k plné spokojenosti. Při druhé výměně baterie, po 6 letech, jsem se v hodinářství zakoukal do dalších typů hodinek a usoudil, že je asi po 20 letech načase opustit DIGI styl a propadl analog švýcarům. To už byl jen krok sem. "Foto" je také dobové, vlastní, ze skeneru!

post-3879-1235423075.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Já taky vlastním suunta X6M. Chtěl bych se zeptat jak Ti měří teplotu? Jsem s něma na vísost spokojen ale tohle mě teda vysloveně se** páč mě to prostě nejde, pouzdro se během chvíle ochladí na teplotu nižší než je pokojová a nezměřím nic. Nevím jestli je něco špatně nastavený nebo tak, bo že by chybný kousek?:worried_anim:

 

Tak se sem též hlásím se svými Suunto..mám cca 3 týdny X9i a zatím plná spokojenost, nosím je běžně, mám rád veliké hodiny...foto na ruce....pokusím se vloži Posted Image a pak suunto X6M Black...ty byly první, mám je něco přes rok, první a super suunta....některé drobné funkce z nich mi na X9i chybí-budík s daten, nebo bez, lepší stopky, více mezičasů a možnost nastavení intervalu upozornění-třeba na pitný režim, výškoměr a barometr super, divný ale X6M jsem pořídil kvuli cestování na skůtru, když někde spíme, tak abych věděl co ráno na sebe....a X9 kvuli kolu a Gps-pěkná hračka... Posted Image tak fotky....první X9 a pak X6m(horší kvalita).....aha, tak obrázky doplním, páč v noťasu nemám prográmek na stahování obr na net....tak v pátek...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

To Gilius : Mám T3c black,nosím je na všechno...od bazénu po lyžování.NEJSEM s nima spokojen ! Před týdnem se mi po druhé zasekly ! Koupil sem je,půl roku šli dobře,poté zásek...nesl jsem jim je tam.Oni je poslali někamsi pryč,čekal jsem na ně měsíc.Přišli úplně nové (to jsem byl rád,protože jsem se o něco někde otřel,myslim v tobogánu a byly poškrábaný-nevydržej nic,protože ten display je stejně vysokej jak ten "rádobyplast" takže všechno to odsere display.) Po 2 měsících užívání se mi před týdnem zase sekly ! To už sem chytil nervy šel sem tam s tim.Prodavači se na sebe trošku pousmáli,když jsem jim líčil,že je to již podruhé! Opět to poslali kamsi do opravy.Takže opět měsíc bez hodinek. Teď se jen modlím k bohu,aby se to stalo ještě jednou a oni mi mohli vrátit peníze.

 

Na otázku Suunto ? odpovídám -ne,děkuji pěkně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...