cavar21 Posted February 16 Report Share Posted February 16 Ahoj, Rád bych prodal tyto Wolbrooky. Kupoval jsem je v srpnu loňského roku, ale bohužel se tolik na roku nedostanou. Je to znovuzrozená značka, která teď je z Francie a tyto hodinky jsou inspirované osobními hodinkami, které nosil Niel Armstrong... Pouzdro : 40mm (ocel) Strojek : Miyota 8315 (automat) Sklíčko : safírové s kyklopem Luneta : 120 kliků - jednosměrná více info zde: https://wolbrook.com/collections/skindiver-wt-automatic-watch/products/skindiver-wt-automatic-watch-vintage-steel Stav: mě jsem je na ruce všehovšudy 10x max. Originální řemen jsem nikdy na ruce neměl, jen na tuto fotku a vždy nosil se zeleným nato řemenem na fotce, takže dýnko je netknuté. Nenašel jsem ani jiné škrábance/vlásečnice, dávám tedy velmi kritických 99%. Kompletní balení, papíry, záručák samozřejmě součástí. cena: 8500kč SZ/ 724224622 Díky za prostor. Link to post Share on other sites
cavar21 Posted Tuesday at 11:46 AM Author Report Share Posted Tuesday at 11:46 AM up Link to post Share on other sites
Recommended Posts