jenik77 Posted February 22 Report Share Posted February 22 (edited) hodinky fajn, zafixovani tlacitka chronografu dobre, vymema naramku skvele!! https://monochrome-watches.com/omega-seamaster-diver-300m-americas-cup-chronograph-price/ Edited February 22 by jenik77 Link to post Share on other sites
ondrejm Posted February 22 Report Share Posted February 22 Tak to je hodně pěkné, jakože fakt hodně. Ještě že to je na mě velké Link to post Share on other sites
bandicoot Posted February 22 Report Share Posted February 22 Omega jede, maká a dávkuje upgrade poctivě. Tu stroj, tam liquid metal, tady keramický cifr, jinde naiad lock, támhle regulace ve sponě... A teď rychlovýměna náramku a gumy. A to za roky, co se daj spočítat pomalu na prstech jedný ruky. Vezměte si jen ty bondovky, kam se od coaxu posunuly. Takhle se nastupuje na lídra vyšší střední třídy, ne waiting listy a šedým trhem. Omegu jsem bral jako takovou bezpohlavní, jako Popelku k těm tradičním značkám vyšší EDC ligy, ale beru zpět a smekám klobouk. Link to post Share on other sites
Murphy97 Posted February 22 Report Share Posted February 22 (edited) Boze, to bych mel krasne a nedodrbane nozicky na POckach. Parada! Znacku Omega mam moc rad a fandim ji. Edited February 22 by Murphy97 Link to post Share on other sites
palom Posted February 22 Report Share Posted February 22 To bude zase raketa za strapy Link to post Share on other sites
miguel Posted February 22 Report Share Posted February 22 Tak za ten quick exchange strap fakt VELKY palec hore!! Link to post Share on other sites
Kid_A Posted February 22 Report Share Posted February 22 tohle je moc zajimave Link to post Share on other sites
bandicoot Posted February 22 Report Share Posted February 22 před 51 minutami, palom napsal: To bude zase raketa za strapy Tak podle děr to vypadá, že snesou i stěžejku. To by byl mega luxus. Link to post Share on other sites
Radik Posted February 22 Report Share Posted February 22 to je ovšem echt vychytávka! Link to post Share on other sites
JoyStick Posted February 22 Report Share Posted February 22 To asi nutne potrebuju. I kdyz teda 10k je masakr. Link to post Share on other sites
Axel Posted February 23 Report Share Posted February 23 Nebude trvat dlouho a mozna zmena barvicek u Rolad na ten vyvoj u ostatnich znacek nebude stacit... Kdyz si vezmu moje stary bondovky a ty dnesni.. Uff.. To je obrovsky rozdil. Omega proste umi a stale jde dopredu, inovuje, vymysli, to se vsechno pocita Link to post Share on other sites
shewcza Posted February 23 Report Share Posted February 23 Fantazie! Jen trochu škoda těch "ukousnutých indexů 2 a 4. Raději bych tam neměl ten nápis a indexy v celku, ale to jsou malý věci. Klobouček! Link to post Share on other sites
Radek Cigi Posted February 23 Report Share Posted February 23 Krásná práce! Už samotné hodinky se mi líbí, ale to rychloupínání tahu (gumy) je výborné a vypadá to i hezky. Nejsem zrovna typ, který by tahy, gumy a řemeny nějak točil, ale pro mnohé z vás to bude výhra . A souhlasím, Omega je v posledních letech velmi inovativní a její kousky mají šmrnc i kvalitu (zpracování, materiály, kalibry, barvy) - vyšší ceny si může v klidu dovolit a hlavně obhájit. Link to post Share on other sites
Vladino125 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Páči sa mi o ako vsetkym, len rozmýšľam že keď sa to pokazí to bude tiež pekná zábava, aj keď asi za krátky čas to opravy kdekto. Link to post Share on other sites
guzmic Posted February 27 Report Share Posted February 27 kluci, na co je tam tady ta fičura? To blokuje lunetu? Link to post Share on other sites
JR_2010 Posted February 27 Report Share Posted February 27 To je blokace chrona. Link to post Share on other sites
guzmic Posted February 27 Report Share Posted February 27 Jako, že nejde vůbec pustit chrono, nebo si zastavím sčítač a potom to zablokuju? Mě to moc do hlavy nejde...a moc se mi tam to tlačítko nelíbí. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted February 27 Report Share Posted February 27 Podle mě to blokuje “cokoliv”, hlavně nechtěné zastavení chrona. Takže to na akční jachtařské hodinky dodává kýženou tool fíčuru. Link to post Share on other sites
Harwey Posted February 27 Report Share Posted February 27 Skor ten prvy pripad si myslim Link to post Share on other sites
jenik77 Posted February 28 Author Report Share Posted February 28 proste nemusis sroubovat tlacitka jak kkot Link to post Share on other sites
Recommended Posts