Přejít na obsah

jenik77

Doporučené příspěvky

Omega jede, maká a dávkuje upgrade poctivě. Tu stroj, tam liquid metal, tady keramický cifr, jinde naiad lock, támhle regulace ve sponě... A teď rychlovýměna náramku a gumy. A to za roky, co se daj spočítat pomalu na prstech jedný ruky.

Vezměte si jen ty bondovky, kam se od coaxu posunuly.

Takhle se nastupuje na lídra vyšší střední třídy, ne waiting listy a šedým trhem.

Omegu jsem bral jako takovou bezpohlavní, jako Popelku k těm tradičním značkám vyšší EDC ligy, ale beru zpět a smekám klobouk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebude trvat dlouho a mozna zmena barvicek u Rolad na ten vyvoj u ostatnich znacek nebude stacit... Kdyz si vezmu moje stary bondovky a ty dnesni.. Uff.. To je obrovsky rozdil. Omega proste umi a stale jde dopredu, inovuje, vymysli, to se vsechno pocita 👍🏽 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásná práce! Už samotné hodinky se mi líbí, ale to rychloupínání tahu (gumy) je výborné a vypadá to i hezky. Nejsem zrovna typ, který by tahy, gumy a řemeny nějak točil, ale pro mnohé z vás to bude výhra 😉. A souhlasím, Omega je v posledních letech velmi inovativní a její kousky mají šmrnc i kvalitu (zpracování, materiály, kalibry, barvy) - vyšší ceny si může v klidu dovolit a hlavně obhájit.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...