Přejít na obsah

Rolex Explorer II 216579 BLACK


Doporučené příspěvky

Tak jsem si splnil už asi padesátý sen, co jsem tady na tom fantastickém fóru, jak to je zase radosti 😂 Tentokrát volba padla na extrémně dobrodružné hodinky, které netřeba moc představovat. Co je tady představil myslím jako úplně první Viktor, tak jsem od té doby moc nespal a už vůbec co jsem prodal své GMT Master. Měl jsem naordinovaný hodinkový půst, ale v lednu mě nakopli limitky na počest Messnera od Mont Blancu a už se to se mnou zase vezlo. Bohužel jsem si vzpomněl pozdě a už byli k dispozici poslední kousky za retail, který se mě zdál vysoký. No a pak začal ten pravý africký kolotoč a rozmýšlení mezi novým modelem Zenith Sport, MB Geosphere nelimitka, Panerai, no masáž chronomozku jak má být, co vám budu povídat. A co tak všude hltám Reinholda a další střelce, všude typická oranžová ručka, ale říkám si no jo, Rolex, tam to bude na dlouho. Jeden telefonát, zápis na čekací listinu, včera telefon po velmi krátké době, dneska předání. Carollinum perfektní profesionální jednání, musím tedy smeknout, už jen proto, že si na mě dnes udělali čas :notworthy: A teď už snad ten koroňák brzy někam odtáhne, ať může oranžová ručka někam na pořádný kopec :punk:Reklama ne jedničky je úplně senzační, přidávám dobový obrázek. A příště tedy ten Panerai, který mě začal fascinovat, super tooly do nepohody...:guitar:

http://rolexpassionreport.com/2867/mr-rolex-orange-hand-reinhold-messner-sir-edmund-hillarys-original-vintage-explorer-ii-ref-1655/

DSC_0418~2.JPG

DSC_0425.JPG

DSC_0421_copy_3024x1704.jpg

Reinhold-Messner.jpg

DSC_0420_1.JPG

DSC_0419_copy_3024x1704.jpg

ExplorerII-5-700x466.jpg

2ff40d74d1b36e7f2d5408e51c17e7c2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Děkuji moc, moc kluci :notworthy: Nebylo to úplně jednoduché rozhodování, protože doba je blbá, ale nějak to dáme, vždyť ten lunchmeat z Lidlu za třicet není přeci úplně tak chuťově špatný 😂 Jop a nudit se nebudou, pokud nás tedy někdy pustí mimo katastr, předchozí kukačky si za ty dva roky užili taky až, až :punk: Dodnes mě séře, že jsem je pustil do světa, ale to nás je tady asi víc. Baví mě to pohodlí při nošení a parádní čitelnost, tam to mají kluci dobře vymyšlené, zabíhám a začínám měřit přesnost. Měli by dávat +- 2s po měsíci, nebo se pletu?

DSC00353_copy_2448x1836.jpeg

DSC01131_copy_2448x1836.jpeg

DSC01456_copy_2448x1836.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 38 minutami, guzmic napsal:

@African

Expy jsou parádní, gratuluju...

Ty jsi měl GMT... proč jsi je pustil, mladická nerozvážnost?

Díky ;) Kluci tenkrát zase vymysleli nějaké cesty a já neměl prašule....a ty mají vždycky přednost, tedy ty cesty do světa před hodinkami myslím....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já také, protože člověk neví dne, ani hodiny jak se říká a měl by si nějaké ty sny splnit.... jinak díky pavle23 ;)

Kukačky jsou to peckovní, přesnost za 24 hodin na vteřinu přesně což je u nového kousku obrovská frajeřina, možná to je i trochu tím že hodinky nikde dlouho neleží a letí z výroby hned k zákazníkovi. Rolexem vyvinutá super maziva jsou další velké plus a to i v delších servisních intervalech 7-10 let. Pod lupou velmi precizní záležitost, kterou něžně nabourávají ručky, které vypadají jak kdyby je někdo natřel v garáži, mě se to ale strašně líbí :thumbsup_anim: Jo a korunku na skle už jsem taky objevil, ale sakra mě to dalo, ta lupa na datumce se prostě bude hodit co nevidět :D A tady odkaz na takový malý Explorer klubík, aby řeč nestála :guitar:

https://www.explorers.org/about/history/honorary_members

 

 

DSC_0436_1.JPG

DSC_0428_1.JPG

DSC_0433.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, bobi napsal:

Afriko,velká gratulace k super kukajdám.ExpyII nemají chybu a na ruce jsou velmi pohodlný.

Já blbec je předloni prodal😢.

Děkuji moc :cheers: Prodáš, koupíš, vyměníš, to je s námi stále do kola a tak to má být,  definitivní hodinky jsou nuda :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velká gratulace, doufám že si na výletu uděláš nějaký "definitivní" zásek abys mohl pak říkat, tydle jsem měl když jsem visel na Annapurně :D Mě to přijde hrozně romantické když si tu někdo koupí hodinky ke kterém má blízko protože je fanda původního jejich účelu. Nakonec na otázku co je větší blbost tahat Rolády do kanclu nebo po horách je vcelku jednoduchá odpověď ale to nikoho nezastaví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...