popopetr Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Zdravím, po mém dědovi jsem našel hodinky značky prim. Jsem uplný lajk. Mohl by mi někdo říct něco více? Jak můžou být třeba staré nebo co je to za model? Vteřinová ručička se občas na krátkou dobu rozjede. Hodinky si chci ponechat. Děkuji za odpověďi. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Prim sport 2. Přečti si tady o nich něco. Dá Ti to mnohem více. Vítej na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 (upraveno) Hledej Prim Sport II vroubkované pouzdro a strojek Prim kal.68 nejsem znalec, ale myslím, že ručky by měly být niklované... asi mne doplní, případně opraví k renovaci doporučuji ověřeného hodináře, ať se podaří Upraveno 4. března 2021 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Dobrý základ, ale dobastlený zbytek. Vyměň rušky a armovák a budou ještě dělat parádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Možná se mýlím, ale připadá mi, že armovací kroužek má červené indexy. V tom přípedě by byl OK. Pak už by zbývalo vyměnit pouze ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Já bych ty ručky nechal, i když tam nepatřej. Děda je takhle nosil a šmidra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Vítej a třeba sem díky nalezeným hodinkám přijdeš vícekrát než jen jednou. Žádný zlatý poklad to není, ale hodinky jsou moc pěkné. Dědovi dělaly hodinky radost a Tobě by mohli také. Udělal bych jen servis a nechal vyleštit sklo a basta. Asi i ten řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 (upraveno) Ahoj, na těch hodinkách je moc hezky vidět, že naši dědové a otcové brali Primky jak normální hodinky. Myslím, že tvůj děda došel za hodinářem, který viděl, že má zoxodované původní ručky - to bylo u tohoto modelu běžné a proto mu nabídl výměnu za tyto barvené. Navíc jsou hodinky díky výměně čitelnější, ručky jsou výraznější, než původní ocelové. Ještě si sežeň novou lunetku (ten černý plastový kroužek) - to nebude problém, ty se vyrábí v Eltonu do dnes a nějaký sportovně ladění řemínek, nebo nato a máš moc hezkou vzpomínku, která po oservisování může další léta fungovat! Upraveno 5. března 2021 uživatelem LordSpar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Z barevných ručiček Humbert není problém udělat niklované s lumi výplní. Posledně jsem dělal dvoje dědy a vnuka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 To by uměl každý, vyfotit nejdřív staré škaredé, a pak jiné, nové krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Stačí udělat pár podstatných věcí a hodinky jsou zpět ve hře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 15 hodinami, Marcus napsal: To by uměl každý, vyfotit nejdřív staré škaredé, a pak jiné, nové krásné To bylo myšleno vážně?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Určitě, například já o tom vůbec nepochybuji .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 17 minutami, Bert napsal: Určitě, například já o tom vůbec nepochybuji .... Beztak Jery ty fotky "nových" hodinek ještě někde ukradl, previt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Nechci nikomu " házet hračky do kanálu" ( myšleno novým členům),ale Jarek ( Jeronimo) má na to nejlepší školu a to,tu v Jihlavě Takže se za tím " schovává" nepatrně práce,a to hodinářské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Já bych na to téma uspořádal mezinárodní konferenci. Žofín by byl adekvátně rerezentativní. Se svými příspěvky ve formě referátu se můžete zapisovat do pořadníku přímo zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 20 hodinami, Jeronimo napsal: Z barevných ručiček Humbert není problém udělat niklované s lumi výplní. Posledně jsem dělal dvoje dědy a vnuka. před 2 hodinami, Vomi napsal: To bylo myšleno vážně?? před 2 hodinami, Bert napsal: Určitě, například já o tom vůbec nepochybuji .... před 2 hodinami, Vomi napsal: Beztak Jery ty fotky "nových" hodinek ještě někde ukradl, previt Nechci vám házet hračky do kanálu, ale Jeronimo má pravdu, taky už jsem to dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Marcus to určitě vážně myslel, ale před 3 hodinami, Vomi napsal: To bylo myšleno vážně?? Nebylo. před 52 minutami, Honza.manta napsal: Nechci vám házet hračky do kanálu, ale Jeronimo má pravdu, taky už jsem to dělal. Ručičky ano. Je to starý trik. Ale psst. Před hodinou, bohus76 napsal: .........Takže se za tím " schovává" nepatrně práce,a to hodinářské Jako na kostele. Před mnoha lety je otec nadělil sobě a svému synovi. Syn, ze kterého je dnes děda co slaví 75. narozeniny dostal své hodinky po mnoha letech zpět od svého vnuka, který mi je dal do péče. Tento příběh může pokračovat dál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Tak tomu říkám hodinky s příběhem, parádní.Je mi jasné Jarku, že dostaly full servis,tak jak to má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 V 4. 3. 2021 v 20:38, Jan_Jan_2006 napsal: Možná se mýlím, ale připadá mi, že armovací kroužek má červené indexy. V tom přípedě by byl OK. Pak už by zbývalo vyměnit pouze ručky. Já vidím černé , ale připouštím že slepnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se