Přejít na obsah

Trezor


Doporučené příspěvky

Ale to připojení na pult PCO opravdu dnes není drahé....šlo to hodně dolů......proč,o tom tu nebudu psát,protože to je na dlouhé flame.

Napis, prave o zabzpecovacce s PCO uvazuju. Je jich tolik, pokud mas zkusenosti a rady, rad se neco dozvim. :shuriken:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sice trezor neprodávám,ale přidám jednu zkušenost.

Těsně po revoluci naše rodina dostala jako náhradu za "zrestituovaná" pole jednu prvorepubliovou kasu-státní statek ji měl v kanceláři pro výplaty zaměstnanců a peníze na naftu apod.Když se statek rušil,kasa se stěhovala k nám domů.Pominu potíže s přesunem-váží asi 1500KG,takže operace jeřáb,kovové tubky po kterých se posouvala na místo,bourání futer atd....

Jediný problém nastal před 3 roky,kdy mojí mamce vykradli auto,včetně kabelky kde měla dva 25cm dlouhé lámací klíče,které jsou potřeba k otevření kasy.

Navštívilo nás celkem 5 specializovaných firem,včetně policejního na otevírání sejfů-neškrtnul si nikdo.Otevřeli by ho,ale tak že ho rozpářou-to nám bylo líto....

 

Nakonec to dopadlo tak,že po měsíci volala policie,že našli máminu kabelku s doklady,sice bez peněz ale naštěstí tam zůstaly i ty klíče.

 

Píši to jen pro poučení-sice je bomba,když máte doma nedobytný trezor,ale když je nedobytnej až moc,může z toho být problém! :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klobadysek:

Mám trezor ve zdi, čidla tříštivá i pohybová, byt i dům pod ochranou agentury s dojezdem 5 minut. Posílám SZ.

Kdykoliv jsem mimo domov, spí se mi dobře.

 

Edit: z blízkosti znám případ, kdy byl ukraden z obytného domu 900kg trezor.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

určitě si dejte tip na šikovnou agenturu,já je z vašeho regionu neznám. Ohledně připojení to nebudu psát na sklo,jak budu mít více času,trošku se o způsobech rozepíšu.....dělám v tom oboru přes 8 let,takže něco málo vím.

Flame jsem myslel tak,jako o oboru....proč jdou ceny dolů atd......to vypisovat vážně nebudu.Ale způsoby a možnosti klidně......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja sem to resil "medovou pasti". Jeden trezor co neda problem ho najit, v nem nejake papiry a trocha penez. Druhej trezor malej a pomerne dobre schovanej. Sice je fak, ze v baraku se to aktualne realizuje lip, ale slo to i v panelaku. Proriznul jsem z obejvaku panel do koupelny ve velikosti ovroru cca 40 x 30 cm. Flexou s kotoucem na beton celkem sranda. Spojoval jsem to s rekonstrukci jadra, takze trezor vlastne byl pribetonovanej pod vanou. No a skrin kde couhalo jen celo mela vyklapeci zada v jedne policce. Na takovej ten magnetickej bazmek, zatlacit a sklopi se. Pred tim nejakej bordel. Druhy trezor china made z Makra sem nechal v satne, ze by ho jen slepej prehlid. Klice jsem schovaval ve stoupackach. Ted uz to neni tajny, uz tam nepobejvam :sleeping_03anim:

 

Priplatky za kvalitni kodovy nebo elektronicky zamky jsou raketa. Smysl to ma v praci, kde je hodne lidi a potreba vyroby povice klicu by to kompenzovala.

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nu ja bych rad zminil moznost - pokud se jedna o dokumenty a drobnosti - pouzit skrys. Skrys v necem co jako skrys nevypada. Pradelnik, botnik, policka v koupelne, v kuchyni...

Udelas si radost peknym kusem nabytku dle tvych predstav a cena i s nejakou dutinou nepresahne par tisic. Jen jsem si radsi dojel k truhlari do jineho mesta, aby nemohl dat na me nikomu tip. Ani podle spz. Protoze jak pisou kluci, kdyz byt opevnis, prilakas profiky. A pro ty neni moc veci problem viz. prispevky ostatnich.

 

Ja zase resim jiny problem - mam mit zbran bezpecne schovanou? Co kdyz nahoda ukaze na me a ja budu muset rozespalej pripitej branit v noci to sve? Kdyz ji strcim pod postel nebo mezi ponozky u postele najde ji kazdej chytrejsi poberta... Holt zadny universalni zpusob zabezpecit zivot a majetek neni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
zalozni bouchacky v trezoru a jednu mam vzdycky na dosah (doslova) - i u postele, v posteli mj. staffbullika, ten da velmi spolehlive vedet o vsem, co by se me mohlo tykat, overeno... :D

to je už trochu schýza ne ? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A stesti preje pripravenym :gun_bandana: :gun_bandana:

 

Kibi ja spoleham na nevestu, ta ma spanek lehci nez ten tvuj hafan. Me nemohli drive v baraku dvakrat vzbudit rano policajti, kdyz ohledavali vykradenej novinovej stanek 10 metru od meho okna v prizeni. Neverili mi ze jsem neslysel jak nekdo v noci vylamuje mriz :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nespoléhám na nikoho...a na všechny....panelák je plnej důchodců a všichni k nám chodí klepat a zvonit,když v noci náhodou něco......"běžte se tam,prosím,podívat".......:) Už mám takhle na svém kontě dva vejlupky,co se loupali do aut a jednoho,co vykrádal sklepy. Policajti akorát vždycky do telefonu "šmarjá,to jste zase Vy????"......:lol2::lol2: ..... ale oni mne znají i z práce,takže pohoda..... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove diky za tipy, zda se za OKO1 vam pripada OK. Bohuzel v mem pripade hodnotne veci do trezoru ulozit nejdou, takze nezbyva nez kvalitni elektronika, solidni agentura a masivni pojistka. :( Clovek by jinak na sebe predevsim nemel snazit upozornovat, takovy ty dvoumetrovy zdi, CCTV a vostry psi jsou podle mne dobry tip. Hlavne nenapadne. Pribuznymu v Bratislave votravili vlcaka, a spat s pistoli u postele jako von fakt nechci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Ozivuju tohle tema, potrebuju do kanclu trezor.

 

Mate tip na konkretniho spolehliveho dodavatele? Nejde mi ani tak o konkretni zarizeni, na to uz tipy mam, ale potrebuju vedet, kde ho koupit. Jde o to, ze potrebuju RYCHLE dodani certifikatu k tomu trezoru (samotny trezor muze byt pozdeji) a dopravu / instalaci - 60km severne od Prahy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...