Přejít na obsah

Doxa Sub Army vs. Synchron Military Frogman


martar

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chlapi, v ramci brouzdani microbrandu jsem narazil na povedene tropic strapy za kapku lepsi cenu, nez nabizi synchron (i kdyz furt paleta). Kazdopadne maji k dispozici i ocelove, tak PVD spony. Ted premyslim, jestli ho fakt chci, nebo mi bude stacit to, co dorazi s hodinkama :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče materiálu hodinek, mám to docela jednoduchý: kupuju jen ocel. Ještě bych zvládl pár full gold modelů (Daytony se zeleným cifrem, kompletní kalendář a výš od Blancpainu.... a pár dalších kusů, který jsou bohužel všechny totálně mimo moje finanční možnosti)

Takže mě nějakej titan, carbon, bicolor, PVD... nechává u hodinek naprosto chladným - rád to na ruce vyzkouším, ale nekoupil bych si to. Takže jsem vůbec neváhal a u Synchronů hned vzal SS verzi.

No jenže v posledních dnech se mi to nějak rozleželo... u Synchronů to PVD fakt nevypadá vůbec špatně! +  originál byly černý... No a poslední kapkou byly tyhle 2 fotky (hlavně teda ta s oranžovým Iso)

No mám teďka šílenýho brouka, ale přece nebudu mít 2 ks stejnejch hodinek, kór když mám troje Doxy... :D

Co vy, rozhodli jste se hnedka pro jednu z variant nebo jste váhali?

111.thumb.png.b494eadc859dabf33cf99054fe329f3d.png

222.thumb.png.9a7e9a3f60aa8ffd61d37119c973ccfb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem byl hned rozhodnutej pro PVD/DLC. Je to vic military, PVD hodinky ted v portfoliu nemam, takze nebylo co resit. Navic s tim potahem nemam vubec spatnou zkusenost, ba naopak. Na mych predchozich Vostok Europe to drzelo skvele, tak jsem nemel pochyb, ze by tady nemelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byl taky rozhodnutej hned pro PVD verzi a nemělo to nic společnýho s tim, že Doxa Army byly taky černý. Černěný hodinky jsem ještě neměl a zrovna tenhle projekt mi přišel jako ideální moment je zkusit. JInak ten oranžovej ISO jim neskutečně sekne. Já osobně je mám objednaný na černym tropicu, k tomu mám objednanej oranžovej BC, ale i právě ISO mě hodně láká

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem o tom moc nepřemýšlel, objednal jsem je asi 15 minut poté co mi o nich Andy napsal ..... nebyl čas řešit kdo je kdo.... intuitivně jsem vzal ocel, protože k povlakům nemám moc důvěru. 
Ale jak nad tím přemýšlím, tak ta černá není úplně marná.

Zkusím na ně pořídit ten BOR od Maranezu (až bude dostupný).

 

Edit: tak nebylo to 15, ale 30 minut :)

 

Upraveno uživatelem xbraj19
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já váhal, váhal až prováhal :D jak mi tu Andy odepisoval, to už byly jen ocelový a ty mě tolik neberou, bejt tehdy černý, už je mám... Chtěl bych je jednak kvůli té předloze a hlavně si myslím, že těmhle budou i případný šrámy a nedokonalosti sakra slušet. Když jsem studoval fotky ocelových, tak to za mě bylo jen takový “hm...”

Ale těším se na vaše wristshoty obou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prej jedou podle poradi objednavek, takze ja se holt dockam asi docela pozde...

Jeste by me zajimalo, jak je to s cislama. Jestli je to tak, ze prvni obednavka = cislo 001/300, druhej co objednal dostane 002/300... Protoze si myslim, ze jsem nekde cetl, ze drive to tak u Doxy nebyvalo s ruznejma 300kusovejma limitkama a lidi dostavali randon cisla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslim, že i teď to bude random. Bylo by to i vzhledem k rozdělení ocel/PVD docela logisticky složitý. Je ale pravda, že Poseidony mám 257/500 a možná by to i tak odpovídalo. Já objednával až ve čtvrtek někdy po obědě, takže očekávám nejdřív první týden v dubnu, ale spíš až tak v půlce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, díky brownwld (ještě jednou tímto děkuji) se mi podařilo v pondělí koupit jedny ocelovky, co se tam mihly dodatečně. Přišlo mi ihned potvrzení rezervace a faktura, peníze se taky strhly, platil jsem paypalem. Jak to ale probíhá dál, máte nějakou zpětnou vazbu nebo další kontakt/zprávu od nich? Jde mi o to, zda ta objednávka platí nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...