Přejít na obsah

Doxa Sub Army vs. Synchron Military Frogman


martar

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja prave nad tim premyslel. Jako je to limitka, je vyprodana a navic jsou majitele, kteri jeste nebyli uspokojeni. Takze pokud nekdo koupil za 1200 USD a prodava rekneme do 1500 USD, tak si myslim, ze to mozna nejakou nadeji ma.

Na druhou stranu komunita vi, kolik byla porizovacka a ze je treba jeste nadeje vzit je od Synchronu nove (kdyz budou cekat a hlidat stranky). 

Asi dle toho, jak tam budou viset, tak se uvidi, jaka je realita :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas. Když je ta cena přiměřená, tak se určitě kupci najdou a takovýho prodejce ani jako překupníka neberu. Narovinu bych svoje taky za 1217USD neprodával. Jsem hrozně zvědavej, co s trhem udělá pak Doxa. Teda jestli vůbec svoji verzi v rozumný době vydá, což pořád nepovažuju úplně za rozumnej krok

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 29. 4. 2021 v 17:28, AndyAaron napsal:

Tak jsem konecne nasadil zeleneho Wolbrooka. Je super mekkej a poddajnej. Jenze ideal to neni. Jak zminoval tusim Sasa, tak proste ta tropic strapech ty dirky jsou dost daleko od sebe a samozrejme, ze bych potreboval jednu uprostred.

 

 

Super fotky, jako z magazínu - z nějakýho módního 😄 

Jinak co se týče toho tropicu, tak díky tý struktuře řemenu si umím představit vyrtanou dírku mezi dvěma originál dírama. Je mi jasný, že za tenhle nápad budu bit, a že by to vaše perfekcionistické povahy nezkously 😄 

Já jsem měl tenhle problém na Submarinerech a RubberB a vyřešil jsem to těmi kleštěmi, co se s nimi děrujou díry na opascích, a - docela to ujde.

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Vážení přátelé dovolím si konstatovat , že po téměř měsíčním nošení hodinek na ISO (zelené) které příjemně voní mi stejně na ruce nejvíce vyhovuje neorigo tropic od monstrapu. Za mně je určitě pohodlnější a lépe vypadá. Jak bylo psáno někde výše to ISO mi přijde k hodinkám takové humpolácké. Pro mně je tropic číslo jedna. Jinak musím říct že i přesnost hodinek je skvělá po více než měsíčním pravidelném nošení bez odkládání na noc dělají krásných -1,3s/24h.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Protože jsem dodnes neměl žádnou reakci, ani potvrzení o zařazení do "skupiny 33", tak jsem jim napsal a tady je odpověď:

Dear Richard, your watch is scheduled to ship end of June

Best  regards

Takže odeslání koncem června, dodání tedy může být i počátkem července (podle toho, jak to bude dlouho cestovat, ale snad to bude v řádu jednotek dnů).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ja jsem si dneska zkoušel Andyaaronovy černé a moc mi teda nesedí. Čekal jsem že to pouzdro bude stejné jako SUB300 nebo SUB1000, ale není. Tak uvidím jestli jim dám šanci nebo taky půjdou.  Prvotní těšení nějak vyprchalo.

Upraveno uživatelem xbraj19
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...