Přejít na obsah

Kola a hodinky


Ondazz

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

mě k tomu vede touha vidět čas, a mít z nich radost, stejně jako při běhu je nosím a při plavání. ale předpokládám, že ta otázka směřovala na opotřebení. jsou to stroje na používání, takže se opotřebovávají, taky mohou ležet v trezoru a budou se taky opotřebovávat, akorát jinak. chci si je užívat, takže si je užívám a až přestanou jít tak se oservisují a třeba půjdou dál. nebo taky ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to evidentně na vkusu každého sou... Každý to evidentně máme jinak.

Já např. používám do terénu kolo horské a na cestu kolo silniční. Stejně tak to mám s hodinkama. Na sport používám Garminy, na práci na zahradě mám tooly a všude jinde se kochám mechanikama. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Beete já to mám třeba tak, nějaké hodinky nosit musím...bez hodinek jak bez ruky. Jo, mám na sport a práci staré Suunta, ale nenosím je rád. Pořídil jsem Apple Watche, supr, nadšenej. Ale ty hodinky jsou tak chytré, že je škoda je nenostit, pozbývá smyslu je mít. Taky nejsou moc odolné, kdyby přišlo na pády a podobně. Tak jsem je pustil a pořídil chytré G-Shocky. Ale ty zase ležely na poličce, protože v maximální možné míře chci nosit svoje mechaniky. Takže jsme tak, kde jsme byli...je jich škoda, aby jen ležely a bral bych je prakticky jen na kolo. Já jezdím horáka, takže tady je obava o strojek na místě. Na tahu to nejde, moc se klepou a riziko poškození stoupá. Taky to není na kole moc pohodlné. Na hardu, gumě, Erice to už jde, ale nebaví mě to furt přezouvat, protože normálně je nosím na tahu. Řešení je jezdit úplně bez hodinek, ale to mi nejde, nějaké hodinky na ruce potřebuju. Takže ty staré Suunta...nebo pořídit něco poplatného době. Ale to se točím v kruhu. Takže u mě to kazí ten bajk :D Kdybych jezdil silnici, tak to vůbec neřeším a jezdím se Sinnama. Plavání, hory, lesy, to všechno zvládnou Sinny. Chytré funkce jsou fajn, ale stejně to všechno nahradí telefon, který mám tak jako tak u sebe (krom plavání teda). Navíc stejně je to jen informativní, žádný trénink podle toho nenastavuju. Pro opravdové běžce, plavce, cyklisty to je jiná písnička. Ale pro nás kochače a hobíky to moc smysl nemá.

Takže ve zkratce. Já bych mechaniky klidně na kole vozil, protože proč ne...jsem na ně zvyklý a nic víc nepotřebuju. Ale na toho horáka to není úplně ideál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja teda alpinisty beru jak na kolo tak na beh a vlastne na vsechny aktivity. az celkem nedavno jsem si poridil jeste jedny levne baterkace, na sekani, kopani, mlaceni kladivem a tak, abych nemusel hodinky schovavat do kapsy.

garminy na sport nosim tez, ale jen jako sporttester na druhe ruce... na kole na riditkach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Garmin je těžší než hodinky. Navíc kolo je od přírody stroj nevyvážený, kazeta, převodníky, šaltry jsou napravo 😄 Kompenzuje to Cannon s Lefty. Jinak hodinky na tahu na kole nevozím, protože bych ho musel mít fest utažený, aby hodinky nesjížděly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se jdu sportovně projet, neberu hodinky žádné, případně lehké plastové digitálky od Casia. Ale na cestu so práce vyrážím v těch hodinkách, které zrovna nosím.
Ad absence zvonku, za to bych vraždil. Na silnici budiž, ale na cyklostezce nebo v přírodě, kde potkáváš lidi, děti, psy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...