Přejít na obsah

Citizen - novinky 2021


Dave_S

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 286
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hodně se těším, jak to ovlivní Citizen směrem k jeho produkci automatů. Bylo by skvělé, kdyby k svým solárům přidal i silnou kolekci zajímavých automatických hodinek. Ano, diverů mají spoustu, ale něco elegantnějšího (se sportovním nádechem) tady chybělo. A Series 8 by to mohlo nakopnout. Hodně.. hodně se těším!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě by mohli začít vyrábět nějaký hodně drahý psaci stroj, nebo kožené lyžařské boty. To by bylo teprve metro-hipster-retro-cool zboží. Ráno natáhnout stojící hodinky, seřídit na přibližný čas, napsat si na stroji čestné prohlášení, chytře přes tři kopíráky, i na zítra, jako profík, chyby přecvaknout přes bělící papírek, s prohlášením si zajet na hory, tam si zapnout Chopoky do kandaharu a jít si telemarkem vykroužit pár obloučků. Cool stuff, man!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusim tu Hasnovstinu prelozit:
“Eco-Drive od Citizenu jsou top baterkove strojky na svete. Dlouho tu znacku budovali, maji je vymazlene az po the Citizen a najednou se zase zhlidnou v archaickem mechanickem strojku.”

Ja osobne bych se toho az tak nebal. Mit rozsirene portfolio se v dnesni dobe hodi a Citizen automaty vzdycky umel (Miyota).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavý video, oni těch nových mechanických strojků tedy opravdu moc nemají. Po 30 letech první v 2010 a teď o 11 let později další. Ale Hasňa mi to tím komentem o hipsterech nějak trochu znechutil .... tak hipsteři nosí spíš PRIMky, ne? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, už to chápu.

To je asi stejná logika jako: proč BMW vyrábí motorky, když už vyrábí super auta. Do motorky prší, je na ní zima a můžeš se na ni jednoduše zabít. Ale stejně je spousta lidí rádo, že BMW ty motorky dělá a kupuje je, protože jsou prostě taky dobré. 



 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápeš, tvůj příměr je úplně mimo. Je to jako by BMW začlo prodávat auto s bubnovýma brzdama, třírychlostní nesynchronizovanou převodovkou, pevnými nápravami, listovými pérami, halogenovými žárovkami, nepozinkovanou karosérií, bez airbagů, bez ABS, bez klimy s AM rádiem a chtělo by za něj dvacet milionů. Prostě cypovina pro hipstery s dobře střiženým vousem a Red Wingama, nebo investice pro trapné spekulanty, tedy skupiny zde hojně zastoupené.

To mi připomíná, že musím kouknout na nějaký nový Barbour.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, toto jsou rvačky na moooc "hoch" úrovni (jakože vysoké úrovni. Nebo chlapecké úrovni?)

Toto přece nejsou věci, které by se na trhu přetlačovaly, že. To je jako hádka kuřáka dýmky s obdivovatelem elektronické cigarety.
Nebo někoho, kdo pracně shání babu na víkend a ono stačí si sednout ke kompu s lubrikačním gelem a kolikrát to je i lepší zážitek ;o)

a tím přestávám být OT, když sem vmísím city_žen ....

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se nehádám, jenom tvrdím, že to co píše Hasňa je blbost. Mylně se domnívá, že do těch Citizenů dávají strojek z Primek, co nosil děda (viz bubnové brzdy a spol) :). Ne každý potřebuje mraky chujovin, řízení radiem a spol. Tyto hodinky mají úplně jinou cílovku (a hipsteři to rozhodně nejsou), stejně jako Tesla má jinou cílovku, než Subaru s boxerem. Nebo máš nějakou informaci, že ten strojek je špatný (kromě toho, že je mechanický)?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám informace dvě. Ten strojek bude tisíckrát nepřesnější, náročnější na údržbu a uživatelsky náročnější a nepřívětivější, než jakýkoliv jejich rádio/GPS Eco Drive. A o dost dražší. Takže anachronismus pro hipstery.
A za druhé, Subaru boxer je ultra cool. Jeden už mi stojí v garáži a zrovna si vybírám novou služební drožku a přemýšlím a trpím nesmírným dilematem, zdá vzít výběhového Outbacka 2020 ve fullu za dobrou cenu, nebo počkat 3 měsíce na nového, který se mi líbí víc, ale bude o 150k dražší. Tož tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Hasňa napsal:

Mám informace dvě. Ten strojek bude tisíckrát nepřesnější, náročnější na údržbu a uživatelsky náročnější a nepřívětivější, než jakýkoliv jejich rádio/GPS Eco Drive. A o dost dražší. Takže anachronismus pro hipstery. emoji6.png
A za druhé, Subaru boxer je ultra cool. Jeden už mi stojí v garáži a zrovna si vybírám novou služební drožku a přemýšlím a trpím nesmírným dilematem, zdá vzít výběhového Outbacka 2020 ve fullu za dobrou cenu, nebo počkat 3 měsíce na nového, který se mi líbí víc, ale bude o 150k dražší. Tož tak. emoji846.png

Kurva ja bych chtěl mít tvoje starosti..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...