Přejít na obsah

Nákup Doxa


Žigi

Doporučené příspěvky

Z toho clanku od Sasi:

"Announcing a new evolution of the DOXA SUB concept: from now on, all the iconic SUB models (42mm and 45mm as well as the SUB 200) will systematically be available as non-limited series in all 6 historical dial colors – orange of course, but also yellow, navy blue, turquoise, silver and black."

Rikam si, jestli ta strategie limitovanych verzi pro ne nebyla lepsi. Jako chapu, ze asi chteji vic prodavat, ale preci jen SUB jsou dost specificke hodinky a cekat, ze jich prodaji pul milionu rocne jako Submarineru, to je asi utopie. Do ted mel kazdy model punc exkluzivity v podobe urcite limitovane produkce. Mozna mohli nechat oranzove a cerne jako nelimitku a treba zbytek barev v omezene serii. Proste aspon trosku zachovat to, co mam se svyma SUB1000T. Tech bylo vyrobenych 5000 ks v ruznych barvach a vic jich neni (a snad uz ani nebude...). Jsem zvedavej jak se jim realne bude darit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hele přiznám se, že přesnou strukturu společnosti neznám. Ono je to trošku celý takový zmatený.  Jestli se nepletu, tak Jenny koupila Doxu v roce 97 a v roce 2019 právě získala 100% práva na doxawatches.com. Co to ale přesně znamená nevim. Očividně zbylou kolekci prodává někdo další. Tady se třeba mihlo několik modelů z Shark kolekce.

Jinak to vnímám podobně- najednu stranu chápu stálou kolekci, na stranu druhou to mělo určitý kouzlo, i když třeba 5000ks už más spíš punc omezené kolekce než vyloženě limitky. Docela by mě čísla prodejů zajímaly, ale narovinu je jasný, že Doxa SUBy vždycky byly a budou spíš záležitostí hodinkovejch nadšenců. Hlavně prodej čistě přes net jim hrozně škodí. Chápu, že prodej čistě přes jejich síť je nejvýhodnější, ale v obchodech by ty prodeje určitě nebyly špatný, tenhle styl teď letí. Teď teda mají být konečně i v butikách v UK a USA, tak třeba se prodejní síť poté trochu rozšíří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@steel - tak zas me nechytej uplne za slovo :) Proste chtel jsem rict, ze Doxa proda radove stovky kusu hodinek rocne oproti statisicum Submarineru. I kdyz tech 150k submarineru me prekvapuje, protoze pokud se nemylim, tak ted bylo ve zprave, ze Rolex prodal za 2020 pres 800tis ks hodinek, tak bych cekal, ze zastoupeni Subu bude vetsi, spolecne s DJ a OP. Daytona, yachmaster, celini to jsou jen okrajove modely.

@sashator - v tom clanku psali, ze uz maji i zastoupeni v PL, HU, Rumunsku a Bulharsku. Nebo jsem to blbe pochopil? Rikal jsem si proc zrovna takovehle prdele :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nekde to bylo na wus - ta rocni produkce Rolex, urcite suby nebudou delat vic jak polovinu, to spis op, dj. 

Ja pamatuju Doxa Sub v kompletni nabidce v Koscomu, prodej, tak jak ho maji ted nastaveny neni spatny, stejne to dela v cyklistice Canyon, ktery se vypracoval na uplnou spicku, ale tohle zachoval - chces nase kolo - vem mys a klikej. I kdyz ted jsou spis jak Rolex 😂 nemaj co prodavat.

Upraveno uživatelem steel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 16. 3. 2021 v 14:21, Žigi napsal:

Ok, díky moc. Tak jestli mi pak dáš vědět, jestli šlo z DE nebo Švajcu. Moc díky. Sojové laté za to, díky :D

Ahoj, tak hodinky dnes dorazily. Z Německa a skutečně zhruba po 10 pracovních dnech od objednávky. Pár věcí, které je dobré vědět: DOXA mě o zaslání neinformovala emailem – k dohledání bylo ale GLS tracking číslo, podle něhož jsem zásilku poslední dny s naději očekával. GLS kurýr také nedostal telefonní číslo, které jsem v objednávce vyplnil. Naštěstí se to povedlo i bez něj. Hodinky nebyly v krabici zrovna pěkně zabalené (viz foto). Žádné bublinky atd.  Samotné hodinky přijdou v této krabičce na fotce zafoliované. V případě objednání na kaučuku je spona zvlášť a hodinky dorazí na velmi dlouhém kaučuku, který si člověk zkrátí dle potřeby. 

Tak držím palce v případě nějaké objednávky a hodinky vypadají fakt hodně pěkně, takže doporučuji. Já časem hodím také fotku samotných hodinek.

IMG_8337.JPG

IMG_8338.JPG

IMG_8340.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 45 minutami, Verses napsal:

tak to jsem zvědav, pro které ses rozhodl

No úplnej základ sub 200 v nejvíc hypsterský tyrkysový modrý jako víkendovky. Když to bude ok, tak časem bych určitě rád jedny oranžový Custeaovky. 
jen přišlo potvrzení objednávky, že pošlou tracking hned jak hodinky opustí Švýcarsko:) tak pevně doufám, že přijdou z Německa bez cla a je to jen hra:))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...