Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozhodl jsem se pro quartzové švýcary. Rozmýšlím se mezi těmito dvěma modely:

http://www.jomashop.com/tissot-t17-1-586-52.html

nebo

http://www.jomashop.com/victorinox-chrono-...ch-v251122.html

Vybírám podle značky, designu, min. 100m odolnost, safírové sklo, švýcary, kovový tah, chronograf.

Pokud máte někdo zkušenost s těmito tipy nebo jiný nápad tak předem děkuji.

A zkušenost s jomashopem? Má někdo osobní zkušenost s nákupem? Po přečtení několika diskuzí na tomto fóru jsem našel několik protichůdných názorů.

Někdo si ho chválí, někdo ne.

Odesláno

Mam zkusenost s Victorinox, ikdyz ne s quartz. Pote co jsem si je koupil jsem se dockal hodne reakci typu Victorinox? To nejsou hodinky, to je vojenska znacka apod. Vcelku me to zkraje otravilo, nastesti jsem je poslal dal do sveta. Tissot tady u nekterych lidi vzbuzuje take usmev na tvari, ale neni to tak zle.

Za me:

Tissot voni vic hodinarinou, ma nejakej pribeh, vic se mi libi tenhle jejich model, stoji o nejakou kacku min, pokud je budes za cas prodavat zbavis se jich myslim snaze. Pokud jsi militarista nebo chodis strilet a nevadi ti vyssi cena jdi do Victorinox pokud se ti libi vic.

Odesláno

Hodinky si chci určitě ponechat delší dobu, takže prodej asi brzy ne. Viktorinoxy vycházejí cenově lépe.

Je mi jasné, že je Tissot víc hodinářská firma, ale když se odpoutám od předskudků, že Vitorinox má vyrábět nože a kufry:-) tak se mi ty helvétský kříže líbí asi malinko víc... :mellow:

Odesláno

Ja z tejto triedy hodiniek mam momentalne novy Certina First chronograf, striebornu verziu. V skutocnosti vyzera ovela lepsie ako na foto. To je moj typ.

Odesláno

Promin chybny postreh ohledne ceny. Neumim anglicky a koukal jsem zrejme na puvodni cenu.

Odesláno (upraveno)

Nebyl by nějaký e-shop, kde by se daly ty Certiny shlédnout, popř. nakoupit? Pls. link :)

Upraveno uživatelem Benyšák
Odesláno

Neznáte někdo nějaký vyzkoušený e-shop (nejlépe USA kvůli ceně), kde se dají Certiny za rozumnou cenu nakoupit?

Tissotů je všude plno, ale Certina nic moc..... :(

Odesláno
Neznáte někdo nějaký vyzkoušený e-shop (nejlépe USA kvůli ceně), kde se dají Certiny za rozumnou cenu nakoupit?

Tissotů je všude plno, ale Certina nic moc..... :(

V rubrice PRODÁM nabízím solidní a nové Quartz SWISS MADE chronografy SWISS MILITARY, které myslím docela splňují Tvoje požadavky. Právě jsem je zlevnil na 3 000 Kč. Měl bys aspoň po starostech.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...