Jiří Sedlák Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Tak já relevantní informace, navíc vyžádané za chytračení nepovažuji. Dík za osvětu. Každopádně mají mnohem větší koule než nový tak trochu sterilní model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tak já relevantní informace, navíc vyžádané za chytračení nepovažuji. Dík za osvětu. Každopádně mají mnohem větší koule než nový tak trochu sterilní model. Za mě teda nový model Aquis s in-house vůbec sterilní není. Absolutně úžasné hodinky které jsou jedny z nejnositelnějších potápek co jsem na ruce měl. Ale samozřejmě 100 lidí 100 chutí. A nevím, co si pod pojmem "koule" představit. Jinak samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června No prostě jsou takový výraznější. To mám u potápek rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června THORISday Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nulanula Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června To ze jsou cervene je videt jenom nekdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Pěkný víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července První zkouška na ruce a právě začínám šetřit. Bál jsem se velikosti ale seděj v pohodě, jen ta výška asi nebude úplně pod košili 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července po delší době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Bola to neplanovana kupa no padli mi do oka u AD a musel som ich zobrat. Uz to tahaju so mnou cez rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Nový přírůstek 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Vše zelené, tady na chalupě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna I dnes... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Sobotovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Když tady koukám na všechny ty barvy aquisů, tak si říkám že tyhle jsou modrý, co šlehaj na sluníčku do fialova, jsou nejnudnější 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Dajverovka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Po 3 mesicich alespon v ruce pri nastavovani vsech hovadin, ktere stejne nepotrebuju. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 65 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se