Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Tak já relevantní informace, navíc vyžádané za chytračení nepovažuji. Dík za osvětu. Každopádně mají mnohem větší koule než nový tak trochu sterilní model.

Za mě teda nový model Aquis s in-house vůbec sterilní není. Absolutně úžasné hodinky které jsou jedny z nejnositelnějších potápek co jsem na ruce měl. Ale samozřejmě 100 lidí 100 chutí. A nevím, co si pod pojmem "koule"  představit. Jinak samozřejmě 👌

• 3 weeks later...
Posted

Bola to neplanovana kupa no padli mi do oka u AD a musel som ich zobrat. Uz to tahaju so mnou cez rok 👍

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Když tady koukám na všechny ty barvy aquisů, tak si říkám že tyhle jsou modrý, co šlehaj na sluníčku do fialova, jsou nejnudnější 🤣

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 1
Posted

Po 3 mesicich alespon v ruce pri nastavovani vsech hovadin, ktere stejne nepotrebuju.😂

• Like 1