Přejít na obsah

Tudor novinky


petr_cha

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Jarett napsal:

Dobrá alternativa k EXP a navíc za dobrou cenu ;)

az na tu odsazenou korunku a lumi celkem s prehledem to nejlepsi,co udelali za poslednich 20 let ;)

Vzhledem k proporcim pouzdra a tomu ze jsou nositelne i na remenu mi prijde i velikost idealni.

Brouseni a fakt, ze jsou relativne placate taky super.. Vzhledem k tomu, ze kazdou chvili cekam telefon na expy mam o cem premyslet ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 647
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja furt nevim, jestli se mi to libi nebo nelibi. Jestli je ta lumi spis zelena, nebo spis bezova "vintage". Koukam na to zleva zprava a nevim.

Mit normalne bile indexy a cele to v titanu, jako poradne moderni toolwatche, to by byla parada, kterou by R nikdy neudelal. Black Bay by byly v oceli (BB36/41 a BB58 nebo 41), titan by byla kombinace Pelagos-Ranger. Takhle ocekavam, ze za rok dva prijdou zpatky 39mm Expy a Rangery budou tak nejak upozadene. 

Ale jinak to maji kluci rozdane hezky (BB36, Exp36, OP34/36/41 a Ranger 39).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po shlédnutí videa musím říci, že to jsou proper tool hodinky. Celobroušený povrch, perfektní čitelnost. Škoda, že už mám Tudor slot zabraný steelama. Jediný problém vidím v tom, že z jednoho úhlu vypadají tak trochu dědkovsky.... ale je to jen jeden úhel..

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty hodinky jsou racionálně bez chyby. Pro většinu rozumná velikost (která doplňuje Tudor/Rolex portfolio), parádní strojek osvědčený u BB58, dostatečná WR 100 m (ale nechápu, že když už i BB36 mají WR 150 m, tak proč ne tady), nekonfliktní vzhled, skvělý tah se super sponou a klenutý safír...

Ale když se na ty hodinky podívám subjektivní optikou, tak by se mi víc líbily v 36 mm, bez té červené na vteřinovce a s leštěnými boky a lunetou. Jenomže to by pak byly BB36 za ty samé peníze a "jenom" s etou neprodejné.

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uprimne je to pre mna velke sklamanie, BB Pro stoja za to a posunuli Tudor dalej, toto su nevyrazne hodinky, dizajn z roku 1940, absenciu datumu neodpustim, jedine co to zachranuje je cena, ktora je za inhouse naozaj luxusna, ale osobne by som ich nekupil ani za polovicu, skratka na takychto hodinkach ja osobne nevidim absolutne nic oku lahodiace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Racionálně to jsou pěkný hodinky. Líbí se mi kalibr, kartáčování, spona s mikroregulací i tah a cifr bez zbytečnýho povídání. Ručky a indexy už moc ne. Jak jste psali, hodně muziky za málo peněž, což je v dnešní době fajn. Jen mi chybí to první WOW. Myslím, že naživo budou lepší. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...