Jump to content

Tudor novinky

petr_cha

Recommended Posts

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cerne fxd uz jede cinan taky nejakou dobu…

Budiž jim ke cti, že kolem toho soudruzi alespoň nedělali takový humbuk:-)
No alespoň se kreativci od Tudoru moc nezapotili, to se taky cení;-)

Nikde jsem nenašel foto zadní strany ... to by mě zajímalo jestli tam vůbec něco bude :)

A ještě jeden detail ... luneta je klasicky potápěčská jednosměrná.

První modrá varianta se mi asi líbí víc, ale tohle je aspirant na klasiku :)

Edited by Jarett

Také jsem doufal, že budou čerpat z Tudor Submariner 7928. Jestli se nepletu, tak inspirace je 7016, který byl dodáván jak s černým, tak modrým cifrem a byl také dodáván MN. Zatím, co jsem vyčetl, tak dýnko by mělo být bez dalšího označení s tím, že dodávané hodinky v minulosti také nebyly značené. Luneta má 60 kliků. Za mě lepší počin, než mít na armováku Red Bull. 

Tudor se již dlouho profiluje jako samostatná svébytná značka, který již nechce být ve stínu Rolexu, jako jeho levnější alternativa. Takže nemyslím, že by chtěli jakkoli s Rolexem sdílet prvky, jako jsou mercedes ručky, či název Submariner. To by je vrátilo tam, kde zcela zjevně být nechtějí.

No, já bych zase řekl, že v některých designových prvcích se Tudor k Rolexu čím dál víc přibližuje. Kdo držel např. BB36 první i druhé generace, ví, co mám na mysli. Nový tvar pouzdra, boční profil a tvar korunky, to vše je najednou dost podobné OP/DJ.

Neříkám tím ale, že Tudor někdy v budoucnu začne používat mercedes ručičku nebo název Submariner. To by bylo opravdu naivní očekávat.

Já bych ani nechtěl, aby použily něco, co patří Rolexu a jsem rád, že jdou svou vlastní cestou a chtějí vystoupit ze stínu Rolexu. Jen jsem čekal něco víc.