Jerryl Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu V 1. 11. 2024 v 13:43, spiderer napsal: Stribrny jsem nestihnul tak holt potahame trosku barvy kdyz je ten podzim nechapu pro koho delaji ty monstrozne dlouhy origo remeny ale ja chcipak to nejsem Takže jsi ty parády koupil?! Já jsem po nich také pokukoval, ale mám toho teď rozjetýho víc, tak jsem se držel na uzdě. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 24 minutami, Harwey napsal: Tak uka ako to svieti. Vnutri je eta? Uvnitř je Sellita SW200-1. Lumi nafotím později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 9 minutami, Piplík napsal: Uvnitř je Sellita SW200-1. Lumi nafotím později 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Velico su podarene aj tie ich moon phase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 34 minutami, Jerryl napsal: Takže jsi ty parády koupil?! Já jsem po nich také pokukoval, ale mám toho teď rozjetýho víc, tak jsem se držel na uzdě. Gratuluji Jj, chtel jsem spis ty stribrny ale nakonec jsem spokojenej za ty prachy je to totalni pecka a zase neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 4 hodinami, Piplík napsal: Pekne hodinky a taktiež ich celá modelova rada Averau, už po nich nejaku tu dobu pokukujem … trochu zamrzelo ked stiahli small second, lebo tie som mal v merku už keď začinali na Kickstarter ako firma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Výběr z microbrandů, co jsem ponosil v posledním měsíci. - MD Watches Supernatural Tonaros - Havaan Tuvali - Olto-8 Roto - Venezianico Redentore Avventurina 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Můj první mikrobrand. Na ruce je mám týden v kuse a fakt mě baví. Jsou to taky jedny z mála hodinek, kterých si všímá i okolí. Jediná věc, která mi vadí, je prakticky neexistující lumi. Po 20 minutách ve tmě jste bez šance odečíst čas. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu V 8. 11. 2024 v 15:11, Chegi napsal: Můj první mikrobrand. Na ruce je mám týden v kuse a fakt mě baví. Jsou to taky jedny z mála hodinek, kterých si všímá i okolí. Jediná věc, která mi vadí, je prakticky neexistující lumi. Po 20 minutách ve tmě jste bez šance odečíst čas. Mám stejný a vždycky když je vytáhnu, je to jako svátek. To oblý sklíčko člověka láká po nich furt "šmatlat" prstama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Zajímavé “expy” od Timexu. Nejsou špatné až na ten strojek a průhledové dýnko. Ale na obouchání kolem domu nebo na skalách jsou OK. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu (upraveno) stroj je podla mna bezproblemovy, ale to spodne viecko by malo byt nepriehladne p.s. odkedy je TIMEX microbrand? Upraveno 14. listopadu uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu před 57 minutami, Roman-ZA napsal: stroj je podla mna bezproblemovy, ale to spodne viecko by malo byt nepriehladne p.s. odkedy je TIMEX microbrand? No jo, s vláknem jsem se sekl. Pro mě to je microbrand (-: Ikdyž spíše macrobrand 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Spinnaker Hull Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se