Přejít na obsah

Microbrands na ruce

Snekofon

Doporučené příspěvky

V 1. 11. 2024 v 13:43, spiderer napsal:

Stribrny jsem nestihnul tak holt potahame trosku barvy kdyz je ten podzim 😁 nechapu pro koho delaji ty monstrozne dlouhy origo remeny ale ja chcipak to nejsem 😁

IMG_5987.jpeg

IMG_5992.jpeg

IMG_5996.jpeg

Takže jsi ty parády koupil?!

Já jsem po nich také pokukoval, ale mám toho teď rozjetýho víc, tak jsem se držel na uzdě.

Gratuluji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, Jerryl napsal:

Takže jsi ty parády koupil?!

Já jsem po nich také pokukoval, ale mám toho teď rozjetýho víc, tak jsem se držel na uzdě.

Gratuluji

Jj, chtel jsem spis ty stribrny ale nakonec jsem spokojenej 😁 za ty prachy je to totalni pecka a zase neco jinyho

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Piplík napsal:

IMG_5382.jpeg

Pekne hodinky a taktiež ich celá modelova rada Averau, už po nich nejaku tu dobu pokukujem 🤗 … trochu zamrzelo ked stiahli small second, lebo tie som mal v merku už keď začinali na Kickstarter ako firma

Odkaz ke komentáři

Můj první mikrobrand. Na ruce je mám týden v kuse a fakt mě baví. Jsou to taky jedny z mála hodinek, kterých si všímá i okolí.

Jediná věc, která mi vadí, je prakticky neexistující lumi. Po 20 minutách ve tmě jste bez šance odečíst čas. 

20241108_150740.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

V 8. 11. 2024 v 15:11, Chegi napsal:

Můj první mikrobrand. Na ruce je mám týden v kuse a fakt mě baví. Jsou to taky jedny z mála hodinek, kterých si všímá i okolí.

Jediná věc, která mi vadí, je prakticky neexistující lumi. Po 20 minutách ve tmě jste bez šance odečíst čas. 

20241108_150740.jpg

Mám stejný a vždycky když je vytáhnu, je to jako svátek. To oblý sklíčko člověka láká po nich furt "šmatlat" prstama 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...