Přejít na obsah

Microbrands na ruce


Snekofon

Doporučené příspěvky

Trochu nám to tady vázne. V každé sekci je nakonec nejživější téma s hodinkami na ruce, tak proč to nezkusit i zde. V univerzálním tématu o úroveň výše se motají z 90% nóbl značky, tak tady svými mikrobrandy nikoho nepohoršíme.

Dnes jako příprava na bronzovou sezónu po delší době nazuty Undone.

20210402_100850.thumb.jpg.09961f74f0233c8abf4ecc8b0b88dcf9.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 364
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Celkem často na ruce taky Pepkovky, jsou prostě super👍, jen ten origo řemen se zužuje z 20mm na 16mm což je pro mě prostě moc, navíc spona není z bronzu tudíž nepatinuje, ale jinak jim prozatím nemám co vytknout, po týdnu bez zastavení 20s v plusu, což je cca +3s/den takže cajk

_20210714_200929.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Monta nemá chybu, vlastně má jen vyšší cenovkou, která je rozhodně oprávněně žádaná, jen trochu mimo můj microbrand budget.

To Zelosum neumím vyčíst skoro nic, prostě je mně ta značka strašně sympatická a jedny potápky od nich prostě časem chtít budu.

Ty Phoibos jsou dobré, ale nějak to na mě nefunguje tak jako to umí třeba Zelos. Tvar pouzdra takový SUB inspirovaný originál, zbytek jedou ve snaze se odlišit, ale celkově mně to neladí jako u Zelosu, kde už ten jejich styl a rukopis je jasný na všech modelech. Udělali si vlastní poznávací prvky, zcela jiné než jsou okolo...to u toho Phoibosu cítím spíš takovou snahu utéct z homage škatule, ale ještě to není ono...zase cenovka rozumná...  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...