Přejít na obsah

Microbrands na ruce


Snekofon

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 371
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@Roman-ZAale jo, z dlouhodobýho hlediska jsou fajn a asi doma zůstanou, ale rozhodně mají nedostatky:

1) dýnko má asi 0.3mm fakt ostrou hranu (viz foto z netu, dají se o ní hoblovat nehty), která řeže na zápěstí - toto je obecně problém všech Zelosů, co jsem osobně měl, všechny dekory dýnka mají nějaké ostré hrany, stěžovala si na to spousta lidí na skupině, údajně opraveno u titanové verze, ale bylo to úplně to samý, takže šly z domu, evidentně má dost odbyt na to, aby ho to nemuselo zajímat

2) PVD modřený meteorit na přímém slunci a světle vypadá jak zmačkaný modrý alobal, což zase ale kompenzuje nádhernou změnou odstínů a textur při nepřímém světle.. no příště bych asi volil přírodní meteorit, úprava by mohla být víc matná

Jinak cajk, lumi je fantastická, strojek se usadil na +0.5 až 2 sekundy denně a celkově se mi líbí design pouzdra a tahu. Co bych bral je spona s beznástrojovou mikroregulací jako na vyšších modelech, ale v téhle cenové kategorii asi nelze očekávat. Kdyby do budoucna začal Zelos nabízet samostatně, tak bych asi dokoupil.

Ale přijde mi, že to jde se Zelosem trochu z kopce, poslední dobou chrlí model za modelem, v recenzích je dost často vidět QC problémy i u drahých modelů, holt asi trend dnešní doby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luneta a datumovka mně sedí, armovák Swordfish nemají, stupnice je přímo na cifru. Ale pravidlem to úplně není, na skupině se docela pravidelně vyskytnou ustřelené lunety.

Jestli uvažuješ o titanovkách, tak bacha na dvě věci: je to titan bez povrchové úpravy, takže se poškrábe i o vzduch a na kusu, co jsem měl já, bylo vidět, že číňani trochu zápolili s opracováním titanu, hrany byly trochu jak ocucaný bonbón, křivé a u jedné z ochran korunky úplně chyběla vyfrézovaná drážka, prostě jim to ujelo.. možná jsem měl fakt smůlu na kus, protože třeba ty titanové Mako jsou zpracované naprosto precizně. Jo a chod lunety děs.. Za těch 329 USD launch price to ještě jde, ale aktuálních 429 bych za to nedal.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...