Přejít na obsah

Novinky IWC 2021


sashator

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 144
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

41mm fliegerchrono je super, skoda, ze neni klasika s cernym cifrem, ale i modrej je paradni a zelena dnes frci. To se povedlo, nadherny a skvele nositelny hodinky.

No a ”malý BP”(krasnej oxymoron), z toho jsem trochu v rozpacich. Bude to asi hit, spoustu lidi na to cekalo a problem s malym zapestim chapu. Na druhou stranu nejsou uplne nejlevnejsi, a hlavne BP jsou jen jedny a ty jsou opravdu oversized a maji 7days 🙂 Takze za me hezky hodinky, ale se spatnym nazvem, protoze tyhle nemaji s celym pribehem BP vubec nic spolecnyho a nejsou to Big Piloty 🙂 

Nicmene IWC jde po mnoha letech uz delsi dobu spravnym smerem a mam z toho radost.

 


 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chrona me obecne u pilotek nejak neberou, ale maly BP bombovy. No maly... furt maji 43 mm a nejsou zrovna nizky, ale holt Big Pilot. Za me palec nahoru pro IWC.

Ja bych asi potreboval jeste tak 2 mm dolu, aby se dostaly tak tech 41 mm, takze zustavam u Mark XV, ale tesim se az je za zapesti vyzkousim :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chrona se mi líbí, zelená je super.

Co se týče nových BP - pro mě jsou BP ikonická záležitost - 46mm, na kůži, 7 dnů reserva chodu, datum. Nové jsou sice hezké pilotky, ale určitě bych je nenazýval Big Pilot. Navíc mi tam vyloženě chybí datum. Nevím, ale já si neumím hodinky bez datumu představit.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je zajímavý, jak spousta lidí má Big Piloty prostě spojený s tou velikostí. Samozřejmě to chápu, ale třeba já je spíš vždycky vnímal jako pokračovatele B-Uhren a to splňuje i nynejší model. BP= Luftwafe, Marky= RAF. I když je pravda, že tuto logiku držely tak max do Mark XV, pak už jsou Marky až na korunku spíš podobný práve B-Uhren. 

A aby bylo jasno- mně se BP vždycky líbily, při vstupu na fórum to byl i takovej můj grál, ale ta velikost je prostě pro většinu mimo. Navíc mně tam začala vadit i ta asymetrie rezerva vs. datum vs. díra na 9

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BP za mě palec nahoru, asi nejlepší letošní novinka W&W. Ta cena je dle mého taky trošku mimo, když se porovnají se 46 BP se sedmidenním nátahem, ..., ale celkové krásná hodinka a jestli budou pohybovat kolem kilapade, tak bude nad čím přemýšlet, v jednoduchosti je krása a na pazouře to nebude takový puk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako že letecké hodinky IWC, legenda všech legend, s průhledem, bez antimagnetických vlastností? Hnus velebnosti. Prostě jen pokračování nastoleného trendu, inženýry co už nejsou inženýry, Big Piloty co už nejsou BIG a které nejspíš rozhodí i mikrovlnka. Svět se definitivně v pr--l obrátil, aneb dobře už bylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to neviděl zas tak tragicky. Zmenšování (a vychloubání) má holt nějaký úskalí a hlavně kdo chce, tak si pořád klasiky se vším všudy může koupit. Navíc myslet si, že ten novej kalibr rozhodí kde co, asi není úplně na místě.

A hlavně upřímně- užití "faradayovy klece" v hodinářským průmysl už je taky dost velkej přežitek, nechápu, že taková manufaktura jako IWC, už dávno nepoužívá materiál vlásku, kterej sám o sobě zajistí antimagnetičnost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...