Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rodinka na dovolenou. Vintage si raději neberu.

Nepsals nahodou, ze jedes na mesic ? To mas nejak malo, ne ? Tohle je jen na prvni tejden !

Uzivej :)

Odesláno

Tak vyměním pointerdate za BB 58  :lol2:

Když tak koukám kolik toho máš, říkám si, jestli máš winder, nebo to prostě dycky nastartuješ než to hodíš na ruku a pak zas odložíš a necháš umřít... ? já mám vlastně jen dvoje automaty, zbytek jsou manuály což je pohoda, ale i tak mě vždycky naštve, když se mi z nedostatku pohybu jedny nebo druhý zastaví. Říkám si zda nepořídit vrtič, páč si nedělám iluze, že bych ještě něco nepřikoupil...

Odesláno

Mam windre na 4 kusy ale nic by sa nestalo keby som nemal ziaden. Mne sa to ale celkom paci ako bytova dekoracia :) Kazda navsteva sa spyta ze co to je a ja mam moznost ich zatiahnut do debaty o hodinkach... Inak je to podla mna zbytocne ak teda nemas nejaku sialenu perpetualnu komplikaciu. Jedine co nerad necham zastavit je GMT lebo ma to nebavi nastavovat. Pri ostatnych, hlavne pri no date, mi vobec nevadi ked zastanu... prave naopak, uzivam si nastavovanie a natahovanie...

Odesláno

Jsem si preskladal hodinkovnici a dal manualni kusy do jedne krabice. A zjistil jsem, ze jich je skoro dvakrat tolik co automatu s quartzem dohromady

96538f585dc2ea0d0ca2e9cb5b302af9.jpg

Odesláno

:) To značí,že bys měl nějaký manuální kusy prodat, aby se to vyrovnalo,co ?  :)

Odesláno (upraveno)

Na rytí na chatě, na sport a jako budík, do vody, do války, na parádu, na slušno a na závody

f4437117a6f5ec4331069b444272f5a1.jpg

Upraveno uživatelem Ondazz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...