Jump to content

Rodinné foto

Kalifx

Recommended Posts

před 9 hodinami, Karussell napsal:

Jo, tak tohle je cajk 🙂 Akorát nevím, kam dáš ty Portugaly😆

Už mi tu bolo vysvetlené, že sú aj väčšie hodinkovnice, prípade je možnosť dokúpenia ďalšej a že si zbytočne klamem, ako som momentálne spokojný a nič viac nepotrebujem 😄

před 8 hodinami, Willie McBride napsal:

Už mi tu bolo vysvetlené, že sú aj väčšie hodinkovnice, prípade je možnosť dokúpenia ďalšej a že si zbytočne klamem, ako som momentálne spokojný a nič viac nepotrebujem 😄

Lžeš sám sobě... Nebo jsi snad zrušil ty objednávky, co máš rozjeté? 😉 Měl jsem za to, že AP, byly jen jedny z několika kousků, na které jsi zapsaný 😇 

PS: když máš plnou hodinkovnici, stále máš volnou levou ruku 😉 

před 15 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Lžeš sám sobě... Nebo jsi snad zrušil ty objednávky, co máš rozjeté? 😉 Měl jsem za to, že AP, byly jen jedny z několika kousků, na které jsi zapsaný 😇 

PS: když máš plnou hodinkovnici, stále máš volnou levou ruku 😉 

Myslíš to zapísanie sa do nekonečných poradovníkov? To nie sú objednávky, to je scifi a je otázne, či sa v mojom veku ešte niečoho z toho dožijem. No možno niekto po mne zdedí miesta v tých nekonečných zoznamoch 😄

Před hodinou, Willie McBride napsal:

Myslíš to zapísanie sa do nekonečných poradovníkov? To nie sú objednávky, to je scifi a je otázne, či sa v mojom veku ešte niečoho z toho dožijem. No možno niekto po mne zdedí miesta v tých nekonečných zoznamoch 😄

Bože ty máš ale krátkou paměť... Není to dávno, co jsi to samé tvrdil o AP RO a nakonec jsi si ještě mohl vybírat barvu 😉🤣 

před 32 minutami, DarylVanHorne napsal:

Bože ty máš ale krátkou paměť... Není to dávno, co jsi to samé tvrdil o AP RO a nakonec jsi si ještě mohl vybírat barvu 😉🤣 

Nie nie, to si trošku mýliš fakty 😄 A u AP je prístup úplne iný, ako o tých, čo som sa zapisoval do poradovníka. U AP každému umožnia si nájsť niečo z ich ponuky, ktoré by mohlo byť časom dostupné a splnilo by to jeho očakávania a nenútia ho kupovať niečo, čo sa mu nepáči len preto, aby si po 10 kúskoch mohol kúpiť to, čo vlastne chcel ako jediné. No nebudeme tu špiniť rodinné vlákno našim dialógom 🙂

Edited by Willie McBride

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Scottsdale: Mas to vyvazene super, pilotky, potapky a inzinierske, uz len oblekovky a mas hotovo
Ja som cvakol takuto vikendovku, chybaju uz len 116508 a OP 36 zlte.

ED57DE8C-BC79-41FC-91C6-771AD97675C9.thumb.jpeg.0c6a244f50e775a132b07ca143a98315.jpeg

Wow, tak to je sestavička