Willie McBride Posted April 23 Report Share Posted April 23 před 9 hodinami, Karussell napsal: Jo, tak tohle je cajk Akorát nevím, kam dáš ty Portugaly Už mi tu bolo vysvetlené, že sú aj väčšie hodinkovnice, prípade je možnosť dokúpenia ďalšej a že si zbytočne klamem, ako som momentálne spokojný a nič viac nepotrebujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted April 23 Report Share Posted April 23 před 8 hodinami, Willie McBride napsal: Už mi tu bolo vysvetlené, že sú aj väčšie hodinkovnice, prípade je možnosť dokúpenia ďalšej a že si zbytočne klamem, ako som momentálne spokojný a nič viac nepotrebujem Lžeš sám sobě... Nebo jsi snad zrušil ty objednávky, co máš rozjeté? Měl jsem za to, že AP, byly jen jedny z několika kousků, na které jsi zapsaný PS: když máš plnou hodinkovnici, stále máš volnou levou ruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted April 24 Report Share Posted April 24 před 15 hodinami, DarylVanHorne napsal: Lžeš sám sobě... Nebo jsi snad zrušil ty objednávky, co máš rozjeté? Měl jsem za to, že AP, byly jen jedny z několika kousků, na které jsi zapsaný PS: když máš plnou hodinkovnici, stále máš volnou levou ruku Myslíš to zapísanie sa do nekonečných poradovníkov? To nie sú objednávky, to je scifi a je otázne, či sa v mojom veku ešte niečoho z toho dožijem. No možno niekto po mne zdedí miesta v tých nekonečných zoznamoch Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted April 24 Report Share Posted April 24 Před hodinou, Willie McBride napsal: Myslíš to zapísanie sa do nekonečných poradovníkov? To nie sú objednávky, to je scifi a je otázne, či sa v mojom veku ešte niečoho z toho dožijem. No možno niekto po mne zdedí miesta v tých nekonečných zoznamoch Bože ty máš ale krátkou paměť... Není to dávno, co jsi to samé tvrdil o AP RO a nakonec jsi si ještě mohl vybírat barvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted April 24 Report Share Posted April 24 (edited) před 32 minutami, DarylVanHorne napsal: Bože ty máš ale krátkou paměť... Není to dávno, co jsi to samé tvrdil o AP RO a nakonec jsi si ještě mohl vybírat barvu Nie nie, to si trošku mýliš fakty A u AP je prístup úplne iný, ako o tých, čo som sa zapisoval do poradovníka. U AP každému umožnia si nájsť niečo z ich ponuky, ktoré by mohlo byť časom dostupné a splnilo by to jeho očakávania a nenútia ho kupovať niečo, čo sa mu nepáči len preto, aby si po 10 kúskoch mohol kúpiť to, čo vlastne chcel ako jediné. No nebudeme tu špiniť rodinné vlákno našim dialógom Edited April 24 by Willie McBride Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monolith Posted June 1 Report Share Posted June 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozorovatel Posted June 18 Report Share Posted June 18 (edited) Asijská (Japonská) rodinka Edited June 18 by Pozorovatel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted June 21 Report Share Posted June 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenik77 Posted June 26 Report Share Posted June 26 V 21. 6. 2023 v 10:05, Gombo napsal: dobre digi je k nim ta klavesnice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted June 27 Report Share Posted June 27 @jenik77 jednu mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenik77 Posted June 27 Report Share Posted June 27 Před hodinou, Gombo napsal: @jenik77 jednu mam wow, back to future! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rendell Posted June 29 Report Share Posted June 29 Orienty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš3 Posted July 1 Report Share Posted July 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalisport Posted July 25 Report Share Posted July 25 Moje letní kombo od Citizenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
scottsdale Posted August 4 Report Share Posted August 4 Totalna spokojnost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 4 Report Share Posted August 4 před 3 minutami, scottsdale napsal: Totalna spokojnost! Není se čemu divit Malá ale pěkná kolekce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy_PP Posted August 6 Report Share Posted August 6 Scottsdale: Mas to vyvazene super, pilotky, potapky a inzinierske, uz len oblekovky a mas hotovo Ja som cvakol takuto vikendovku, chybaju uz len 116508 a OP 36 zlte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKUC Posted August 8 Report Share Posted August 8 malá Squale rodinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostra Posted August 8 Report Share Posted August 8 Scottsdale: Mas to vyvazene super, pilotky, potapky a inzinierske, uz len oblekovky a mas hotovo Ja som cvakol takuto vikendovku, chybaju uz len 116508 a OP 36 zlte. Wow, tak to je sestavička Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy_PP Posted August 8 Report Share Posted August 8 před 4 hodinami, Kostra napsal: Wow, tak to je sestavička Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts