Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 4. 4. 2026 v 11:35, M-72 napsal:

IWC Familie 😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Hervorragend! To jeste IWC delalo peckovni hodinky napric vsemi radami. Vsechno jsou to ikony. Krasna rodinka.

• Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Moje svatá trojice. Tyto kousky momentálně nejvíce točím a trochu zanedbávám své Primky. Ale to je způsobeno obavou o plastová sklíčka. Ale já se polepším.

• Like 1
Odesláno
před 34 minutami, Pozorovatel napsal:

Tak a je hotovo a teď můžu přejít sbírat na BMW fórum, ale tam to bude trvat nejspíš o něco déle 😂

Tmavé máš splněné, teď ještě krabičku na světlé.

Odesláno
před 7 hodinami, Pozorovatel napsal:

@Vit 😂👍 světlých se zatím bojím, protože dle mého nejsou tak univerzální, ale třeba časem 😁

Tak místo světlých ….. čtyřručky…. chronografy …. 

Odesláno

@FantasticFabio možnosti jsou nekonečné 😁😅 ale tak nějak tato sbírka vystihuje moje nastavení a asi nejvíce odpovídá mé osobnosti 🤔 i když jsem samozřejmě přemýšlel i nad různými komplikacemi a některé si mi i líbí, ale nebylo by moc situací, kdy bych si to vzal na ruku. Tohle točím jak kolotoč 😂

Odesláno
před 1 hodinou, Pozorovatel napsal:

@FantasticFabio možnosti jsou nekonečné 😁😅 ale tak nějak tato sbírka vystihuje moje nastavení a asi nejvíce odpovídá mé osobnosti 🤔 i když jsem samozřejmě přemýšlel i nad různými komplikacemi a některé si mi i líbí, ale nebylo by moc situací, kdy bych si to vzal na ruku. Tohle točím jak kolotoč 😂

Jasný! Pokud si spokojený , tak je to super ! Výběr máš výbornej, samý sqělý kousky , na tahu, ma kůži , na gumě ….. jak říkám sqělý ….

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...