Jocker Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Něco by to ještě chtělo… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Jocker Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna No nabízí se to….6309 nebo 6105 800(0/9). Ale sehnat něco s boxem a papírama je… 1
Lukáš3 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 4. 4. 2026 v 17:00, FantasticFabio napsal: Výborná sestava ! Jo aktuálně jsem moc spokojený 1
Potkan Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna V 4. 4. 2026 v 11:35, M-72 napsal: IWC Familie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hervorragend! To jeste IWC delalo peckovni hodinky napric vsemi radami. Vsechno jsou to ikony. Krasna rodinka. 1 1 1
Greenhornik Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Wendellin Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Moje svatá trojice. Tyto kousky momentálně nejvíce točím a trochu zanedbávám své Primky. Ale to je způsobeno obavou o plastová sklíčka. Ale já se polepším. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Frantik Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Se mi to zase nějak množí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Pozorovatel Odesláno pátek v 07:39 Nahlásit Odesláno pátek v 07:39 Tak a je hotovo a teď můžu přejít sbírat na BMW fórum, ale tam to bude trvat nejspíš o něco déle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Vit Odesláno pátek v 08:14 Nahlásit Odesláno pátek v 08:14 před 34 minutami, Pozorovatel napsal: Tak a je hotovo a teď můžu přejít sbírat na BMW fórum, ale tam to bude trvat nejspíš o něco déle Tmavé máš splněné, teď ještě krabičku na světlé.
Pozorovatel Odesláno pátek v 08:23 Nahlásit Odesláno pátek v 08:23 @Vit světlých se zatím bojím, protože dle mého nejsou tak univerzální, ale třeba časem
... Odesláno pátek v 08:34 Nahlásit Odesláno pátek v 08:34 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Z nějakého pošetilého důvodu stále dávám přednost tomu, aby mi mé hodinky hlásily stejný čas. Žádné: Ručičky nebojte sééé, vy makat nebudetééé! 1 1
FantasticFabio Odesláno pátek v 15:47 Nahlásit Odesláno pátek v 15:47 před 7 hodinami, Pozorovatel napsal: @Vit světlých se zatím bojím, protože dle mého nejsou tak univerzální, ale třeba časem Tak místo světlých ….. čtyřručky…. chronografy ….
Vortex-Tempus Odesláno pátek v 16:15 Nahlásit Odesláno pátek v 16:15 V 16. 5. 2026 v 19:17, Frantik napsal: Se mi to zase nějak množí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jednoducho parada… 1
Pozorovatel Odesláno pátek v 16:15 Nahlásit Odesláno pátek v 16:15 @FantasticFabio možnosti jsou nekonečné ale tak nějak tato sbírka vystihuje moje nastavení a asi nejvíce odpovídá mé osobnosti i když jsem samozřejmě přemýšlel i nad různými komplikacemi a některé si mi i líbí, ale nebylo by moc situací, kdy bych si to vzal na ruku. Tohle točím jak kolotoč
FantasticFabio Odesláno pátek v 18:02 Nahlásit Odesláno pátek v 18:02 před 1 hodinou, Pozorovatel napsal: @FantasticFabio možnosti jsou nekonečné ale tak nějak tato sbírka vystihuje moje nastavení a asi nejvíce odpovídá mé osobnosti i když jsem samozřejmě přemýšlel i nad různými komplikacemi a některé si mi i líbí, ale nebylo by moc situací, kdy bych si to vzal na ruku. Tohle točím jak kolotoč Jasný! Pokud si spokojený , tak je to super ! Výběr máš výbornej, samý sqělý kousky , na tahu, ma kůži , na gumě ….. jak říkám sqělý …. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se