Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slusna particka :) .

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Tak jsem si uvědomil, že tu za pár dni budu 10 let. Trvalo dlouho než se po všech možných experimentech rodinka ustálila.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Blahozelam tie colorsy su fakt skvele.

tak na takové domácí prace jsou ideální. Ale koukal jsem ze se s jejich prodejem už trápis dost dlouho. Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Aktuální jádro rodinného kruhu :)

Odesláno

Po šesti letech tu na fóru a smršti nákupů a prodejů mám pocit, že jsem konečně našel uklidňující kombinaci. Už to chce jen něco v pilotkovém stylu a mohlo by být vymalováno:-)

368505a3179c4b80d061d92d353f47e1.jpg

Odesláno

Po šesti letech tu na fóru a smršti nákupů a prodejů mám pocit, že jsem konečně našel uklidňující kombinaci. Už to chce jen něco v pilotkovém stylu a mohlo by být vymalováno:-)

Zaujímavý štvorlistok, som zvedavý na tie pilotky? A snad ti to vydrží a či nedopadnes ako píše KID
Odesláno

Take jsem zvedavy, jake to budou :) .

Jinak si myslim, ze to nedopadne, jak pise Kid, na to bych si i vsadil :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...