Přejít na obsah

Čínská invaze


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 4 týdnech...
V 16. 4. 2021 v 8:23, Bert napsal:

Ano, a bohužel i ve vláknech, kde se píše česky ... 🙂 to je ale na vkusu každého soudruha či soudružky.

Jo, když jsme u toho, nešel by vytvořit nějakej ignore filtr na všechny tyhle "homáže"? Třeba tyhlety homage modré Bondovky v prodeji (jen tak namátkou). Asi bych se bez toho obešel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Hosi, kdybyste se ridili heslem "co mi neni rovno, po tom je mi ho*no", mate klid. Takhle si zbytecne privadite nabeh na infarkt.

Steinhart ano, cina ne? To je u me ciste pokrytectvi. Fake se tvari jako original, vcetne znacky, loga. To homage nikoliv. Doplnte si vzdelani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdy jsem nic takovýho neřekl. Nehraj na city vole. Ty jsi začal kecama o “dovzdelani” se o tom, ze jako nekdo neví, co je fejk. Takže moje reakce je, ze vím co je fejk a nepotrebuju, aby mi to nekdo vysvětloval. A názor snad mužů napsat, za uplivnuti mi to nestojí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 minutami, Ondra napsal:

Tak mi vysvetli, jakej je rozdil mezi fejkem a homage, vole. Rad se tedy dovzdelam ja.

Fejk je i kopirka ikonickeho tvaru, designu, apod. Proste CPT Willard, Želvy nebo Panerai, Monaco, apod., nejsou CPT Willard, Želvy nebo Panerai, Monaco jen proto, ze maj na sobe logo, ale prave tim vsim ostatnim. Tyhle cinske kopirky nejsou tedy nicim jinym, nez fíkem. Ja si dokazu predstavit, ze homage je projekt nejake party nadsenci, kteri si pro sebe udelaji limitku inspirovanou nejakym slavnym historickym kouskem, ale i tam je to podle me nekdy na hrane. Ale to urcite vis, ja te nepotrebuju dovzdelavat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám to stejně jako Frantík. Homage je pro mě přijatelný v případě, že se jedná fandovský projekt vzdávající hold nějakéhu historickému, ikonickému a už nedostupnému předmětu. Zbytek jsou padělky snažící se více méně úspěšně parazitovat na známém a úspěšném designu. A je mi celkem fuk, jestli dokáže takový výrobce využít skulinu v licečním právu a jeho výrobek je tak po formální stránce v pořádku. Pořád je to padělek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem se snažil další radoby sofistikovaný diskuzi o rozdílech fake vs homage vyhnout, proto jsem se ptal, jestli by na to nešel nějakej ignore filtr, abych se na to nemusel koukat.

Nebo, pokud je vůle to tady mít, to nacpat do jednoho vláka, něco jako Homage a vše okolo a tam to ládovat včetně inzerce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...