Přejít na obsah

AP RO Concept Black Panther Flying Tourbillon


DarylVanHorne

Doporučené příspěvky

@Pán časunemyslím si, že by ztratili ani jednoho zákazníka díky této maloprodukci zcela atypické řady. Vždyť AP není jen o usedlém designu, stačí se podívat na celou řadu Offshore, která je cokoliv, jen ne klasická, nudná a fádní. Všechny barvy a kombinace pouzder a řemínků, člověk si říká, kdo to vlastně vůbec kupuje, ale svoji klientelu to dlouhodobě má, takže to určitě není pouhý výkřik do tmy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@nastycrew52 ja som ich napríklad po včerajšku škrtol zo svojho "musím mať" zoznamu a šetrí sa na niečo iné 😄 Iste to, že si tie ich Code 11.59 už nekúpim ich vôbec netrápi, no pre mňa utratiť kopu peňazí za niečo, čo raz možno bude vo verzií s Mickey Mausom? (Pre mňa komixové postavičky patria na hodinky kategórie do 99 dolárov 🙂 ) No verím, že si týmto počinom našli mnoho "osobností" z instagramu, prípadne iných oblastí, ktoré sa snažia zviditeľniť za každú cenu (možno aj pre takého Connora McGregora budú dostatočne výstredné) 😄 Ale remeselná práca je to skvelá, o tom niet pochýb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@nastycrew52 ja som iný, pri hodinkách mám nejaké veci, čo neprekusnem 😄 No to nie je podstatné.

Inak z môjho pohľadu sú spomínané zvieratá iná téma, ako "rozprávkové/komixové postavičky". Aj Ulysse Nardin spravili Hannibala, ktorý bol tiež viac umeleckým dielom, ako hodinkami na každý deň, no tam mi to prišlo iné. Neviem si pomôcť, toto mi príde také dojenie Marvell mánie a proste sa mi to nehodí k tak luxusnému výrobcovi - ale to je môj problém, nie problém AP 😄 a samozrejme tisíce iných ľudí to môžu vidieť práve naopak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[mention=70426]Pán času[/mention]samozřejmě je to Tvoje volba, ale abys byl i tak striktní např. u Omegy, která používá psa na hodinkách od 2003, Patek všemožné varianty ptáků, slonů a jiných zvířat už mnoho desetiletí

Z myho pohledu je rozdil mezi tradicnim umenim s ultimatni ryteckou a sperkarskou praci a novodobym turdem kterej ma za cil zrod francizy jakozto tiskarny na prachy.
Ano muzeme vest debaty o tom co konstituuje tradici, ale rekl bych ze v tomto pripade je to vic nez jasny.
A nic proti vydelavani penez, jen bych u AP cekal o vagon vic gracie, tohle je proste otres. A je mi uplne jedno ze je to nedostupna 250ks limitka, to rozhodnuti jde od CEO a majitelu a to je pro me osobne kurva spatne. Modernizovat je supr, ale opet, vkus a gracie...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jo, protoze viz vyse. Ten zamer mi smrdi na kilometr, provedeni je hrozny (ano i na vystrednost Concept rady), osobni angazovanost a (mimochodem priserny) verejny vystupovani Francois me pouze utvrzuje v tomhle nazoru.
Ja cilovka taky nejsem, byt mam rad vystredni veci a Marvel, ale z Conceptu se mi libi vseho vsudy 3 modely a z toho je 1 damskej.

Nicmene porad je to plkani a osobni subjektivni (byt se snazim o objektivni nahled a zhodnoceni) nazor nakyho smudly na foru o kterym AP nevi ze existuje. :)

Vic nez cokoliv jinyho jsem jako milovnik a zakaznik znacky zklamanej, tak asi proto mam tak nejak potrebu se vyjadrit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...