Přejít na obsah

Byl NOS ROLEX 5500 Explorer dobrá koupě?


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Že si někdo koupí DJ za pade, protože chce svý první R a nakonec je z toho italskej bastl, tomu bych i věřil... Ale že si někdo za 250 koupí tohle bez nějaký rešerše s tím, že chce investovat, nesáhne po něčem z místní inzerce, nebo se nezapíše k AD na Daytony nebo Pepsi? Jasně :)))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, 

 

děkuji, za vaše připomínky. Opravdu je to legit a nedělám si z nikoho legraci. Ještě prokreslím okolnosti. Bylo nebylo. (raději, aby tedy nebylo)...

Na ebay byla cena vyšší vyvolávací aukce, je výročí exploreru a mě přiklepli hypotéku a já nikdy Rolády neměl a trošku mám strach o své neuplatněné peníze a dost možná přijde inflace a buhví co. Jen tak z legrace jsem navrhnul cenu, co se mi zdála nižší na Chrono24. Vím, že se jedná o 34mm, ale to by mi nevadilo. Hodil jsem tam hodně unáhleně 10.000EUR s tím, že mi to majitel zamítne. No a k mému úděsu jsem zjistil, že mi to odsouhlasil a že se pouštím do obrovského rizika. Nejsem zas takový střelec a je to čtvrt mega. Hodinky jsem ještě neplatil, protože se domívám, že udělat například vintage papíry není tak těžké. Proto jsem požádal o Vaše názory, které, myslím, jsou jednohlasné. 

 

Snad jsem i někoho pobavil - ušetřili jste mi pěkných pár peněz.

 

Díky Honza

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To uz davaji v bankach hypoteky na hodinky? 😆 Se asi objednam k memu bankeri !

 

Hele, nic neplat, stornuj transakci. Pochybuju, ze by se prodejce vztekal a hnal to pres spor na ebay, protoze vi, ze hodinky nejsou koser.  A na ebay je celkem hodne kladeny duraz na ochranu kupujiciho.

Ja kdysi zaplatil borcovi do Chile za speedy s cal. 321 a borec byl ochotny, hned mi dal tracking a ja se uz tesil na hodinky. Jenomze mi poslal misto hodinek pohled. Nekecam, obycejnou pohlednici s nejakou pitomou kreslenou postavickou. Hned jsem to hnal pres paypal i ebay a do tydne jsem mel penize zpatky. Jo, mel jsem pri sve blbosti stesti, ale v tomto jejich ochrana zafungovala perfektne. A pro me to je dostatecne ponauceni. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ufffff....  @Johny94 Ty jsi to na začátku podal takovym způsobem, že to opravdu vyznělo, že jsou již zaplacené, tak se nediv některým reakcím zde.

Je dobře že až takový magor, abys to slepě zaplatil nejsi. Držím palce při stornu 👍 Tyhle rolády fakt ne. Důvodů pro zrušení transakce zde padlo hodně - tak rychle zrušit,  nic neplatit. 

Brzy jistě koupíš jiné... Tady na fóru se občas něco najde 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.


×
×
  • Vytvořit...